Ο 50χρονος διάσημος ηθοποιός του Hollywood, Johnny Depp, μεταμορφώνεται σε έναν πλούσιο και εκκεντρικό έμπορο τέχνης τον Charles Mortdecai, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας «Mortdecai».

Ο ηθοποιός αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Λονδίνο, για τα γυρίσματα της νεάς του ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί και το govastileto.gr σας εξασφάλισε φωτογραφίες από τα γυρίσματα και πλάνα από σκηνές του έργου στους δρόμους του Λονδίνου.  Όπως μπορείτε να δείτε ο ηθοποιός για τον ρόλο έβαψε τα μαλλιά του ξανθά κι έκανε ανταύγειες, ενώ το περιποιημένο του μουστάκι θυμίζει τον Ηρακλή Πουαρό. 

johnny2

Εκτός από τον Johnny Depp στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η λίστα περιλαμβάνει κι άλλα δυνατά ονόματα του Hollywood: τους Ewan McGregor, Gwyneth Paltrow και Olivia Munn.

johnny3

 

Λίγα λόγια για την νέα ταινία του Johnny Depp

Πρόκειται για μια αστυνομική κωμωδία που βασίζεται στο τελευταίο βιβλίο του Kyril Bonfiglioli, «The Great Mortdecai Mustache Mystery» και αφορά την ιστορία του εμπόρου τέχνης (που υποδύεται ο Depp), ο οποίος αρχίζει αγώνα δρόμου για να επανακτήσει έναν κλεμμένο πίνακα που φημίζεται πως περιέχει τον κωδικό για έναν χαμένο λογαριασμό τραπέζης γεμάτο με χρυσό των Ναζί. Κατά τη διάρκεια της ταινίας θα έρθει αντιμέτωπος με θυμωμένους Ρώσους, τη βρετανική MI5, τη γυναίκα του κι έναν διεθνή τρομοκράτη.Στην καρέκλα του σκηνοθέτη της ταινίας κάθεται ο David Koepp.

Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Johnny Depp (Α μέρος)

Στα γυρίσματα της νέας ταινίας του  Johnny Depp (Μέρος Β)