Όλα είναι έτοιμα! Το νέο «σπιτικό» της Σμαράγδας Καρύδη στήθηκε στο Mega κι εκείνη, ως μια εξαιρετική οικοδέσποινα καλεί τους διάσημους φίλους της να επιδοθούν… σε παιχνίδια, όπως παντομίμα ή να βρουν τα τραγούδια!!!

Και όχι! Η Σμαράγδα δεν θα το κρατήσει για τον εαυτό της, αλλά θα το μοιραστεί με όλους τους τηλεθεατές του μεγάλου καναλιού! Πρόκειται για το νέο παιχνίδι «Celebrity Night Game», που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση!

Το govastileto.gr «τρύπωσε» στο πρώτο γύρισμα και τα έμαθε όλα!

Το υπέροχο σκηνικό, θυμίζει σπίτι! Οι γνωστοί καλλιτέχνες κάθισαν σε δύο γαλάζιους καναπέδες, που έχουν στηθεί! Η οικοδέσποινα – παρουσιάστρια Σμαράγδα Καρύδη, τους υποδέχθηκε φορώντας μαύρα ρούχα.

Τα γυρίσματα έγιναν μέσα σε μια άκρως οικογενειακή ατμόσφαιρα με πολύ γέλιο και πολύ μουσική, αφού στο πλατό βρίσκεται η μπάντα «Why not» η οποία ροκάρει συνέχεια!

Και πριν σας πούμε τα παιχνίδια, θα σας αποκαλύψουμε τους πρώτους της καλεσμένους, μέσα στους οποίους υπάρχει και ένα όνομα έκπληξη!

Οι καλεσμένοι είναι: Αργύρης Αγγέλου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Θανάσης Αλευράς, Κώστας Μαρτάκης, Βασιλική Ανδρίτσου και Λευτέρης Ελευθερίου!

Η εμφάνιση του Λευτέρη Ελευθερίου είναι και αυτή που εγείρει τα περισσότερα ερωτηματικά, αφού είναι γνωστό ότι συμμετέχει στο show του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar». Με βάση αυτό προκύπτει το ερώτημα, πώς πήγε ο Λευτέρης Ελευθερίου στο αντίπαλο κανάλι, αφού είναι γνωστό ότι τα δύο κανάλια δεν ανταλλάσουν πρόσωπα που συμμετέχουν στις εκπομπές και στα show τους!

Οι προσκεκλημένοι έπαιξαν παντομίμα, μαξιλαροπόλεμο, ενώ κλήθηκαν να βρουν και τα τραγούδια! Με λίγα λόγια, έπαιξαν παιχνίδια που μπορεί να παίξει ο οποιοσδήποτε τηλεθεατής στο σπίτι του με την παρέα του!

Για την ιστορία να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο concept είναι καινούργιο και για την αμερικανική τηλεόραση, αφού άρχισε να προβάλλεται τον Ιούλιο του 2013 και έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία!

Ετοιμαστείτε! Ήρθε η ώρα για παιχνίδι… ένα παιχνίδι που μπορεί να θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, κι όχι μόνο!

Δείτε το τρέιλερ του «Celebrity Night Game»