Τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα του «Celebrity Game Night» με παρουσιάστρια την Σμαράγδα Καρύδη, γυρίστηκε το δεύτερο επεισόδιο και το govastileto.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες! Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε είναι ότι θα κλαίτε από τα… γέλια!

Το Mega «έριξε» στο πλατό της Σμαράγδας Καρύδη τον μεγάλο του τηλεοπτικό άσο, που δεν είναι άλλος από την σειρά «Κάτω Παρτάλι».

Η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Νάντια Κοντογεώργη, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Μίνως Θεοχάρης και ο Γιώργος Κοψίδας από την σειρά «Μίλα μου βρώμικα» δεν άφησαν τίποτα… όρθιο!

Την παράσταση, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έκλεψε η μοναδική Βίκυ Σταυροπούλου, τις οποίας οι ατάκες όχι μόνο πέρασαν στην ιστορία, αλλά δεν άφηναν και τους οπερατέρ να κάνουν τη δουλειά τους, αφού γελούσαν συνεχώς! Η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν η ψυχή της παρέας, που ξεσήκωσε και το κοινό!

Όσο για την Σμαράγδα Καρύδη, υποδέχθηκε τους φίλους της με ένα λευκό κοστούμι, κάνοντας την διαφορά από το πρώτο επεισόδιο, στο οποίο φορούσε μαύρο φόρεμα!

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η Σμαράγδα είναι πολύ προσιτή και απλή, διευκολύνοντας τους πάντες! Άλλωστε, η Σμαράγδα Καρύδη είναι μια επαγγελματίας, η οποία δεν έχει δώσει ποτέ λαβή για σχόλια!

Το γύρισμα ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα και τα παιχνίδια δεν είχαν τέλος! Έπαιξαν τα πάντα, από το βρες το τραγούδι μέχρι, όπως ακριβώς κάνουν οι καλοί φίλοι όταν βρεθούν σε ένα σπίτι!!!

Αναμένουμε…