Όταν οι προβολείς έσβησαν, οι 1500 προσκεκλημένοι στην τελετή των Oscars, ανέβηκαν στον τελευταίο όροφο του Dolby Theatre για να γευματίσουν και να μιλήσουν για την βραδιά, τους νικητές και τα όσα έζησαν στα backstage! Σε μας φαντάζουν μυθικά, αλλά για εκείνους είναι απλά… καθημερινά πράγματα!

Και αν λάβουμε υπ΄ όψιν μας, ότι οι προσκεκλημένοι και κυρίως οι κυρίες, δεν είχαν φάει για ολόκληρες ημέρες, ώστε να «μπουν» στις extra small τουαλέτες των οίκων υψηλής ραπτικής, μπορούμε να καταλάβουμε, ότι ο μπουφές ήταν βάλσαμο για την πείνα… τους!

osxardinner

H βραδιά ήταν «πνιγμένη» στη χλιδή, στον πλούτο και στην γκλαμουριά! Λογικό; Αν σκεφτείς κανείς ότι εκεί μέσα βρίσκονταν οι πιο ακριβές μετοχές – ηθοποιοί του χρηματιστηρίου του Χόλιγουντ, είναι απόλυτα λογικό! Για όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς, όλο αυτό φαντάζει παράλογο… Αλλά ο πλανήτης Χόλιγουντ είναι φτιαγμένος από… χρυσάφι!

1

Οι προσκεκλημένοι μετά την απονομή, ανέβηκαν στο Ray Dolby, όπου είχαν στηθεί 20 – 30 μπουφέ. Τα εδέσματα, ήταν επιλεγμένα ανάλογα με τις γαστρονομικές ιδιαιτερότητες των καλεσμένων…

Πριν σας αποκαλύψουμε, όμως, τι έφαγαν οι stars, θα σας δώσουμε νούμερα του τι καταναλώθηκε μέσα σε λίγη ώρα. Γιατί οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα!

4

Πάρτε χαρτί και μολύβι και κάντε τους υπολογισμούς…

Για την βραδιά εργάστηκαν 950 άνθρωποι. Οι 600 ήταν σερβιτόροι, bar tenders, barman και μετρ. Οι υπόλοιποι 350 ήταν μάγειρες.

Χρησιμοποιήθηκαν 13.000 ποτήρια σαμπάνιας

Άνοιξαν 1350 μπουκάλια σαμπάνιας

Υπήρχαν 1400 διαφορετικά όστρακα

Σερβιρίστηκαν 7.500 ατομικές γαρίδες και 600 αστακοί.

Χρησιμοποιήθηκαν πέντε κιλά χαβιάρι Βeluga και δέκα κιλά μαύρης τρούφας από την Βουργουνδία της Γαλλίας.

Καταναλώθηκαν 250 κιλά οργανικής ζάχαρης.

Χρησιμοποιήθηκαν 300 λίτρα κρέμα γάλακτος, 300 λίτρα γάλακτος, επτά κιλά ελαιόλαδο,  και πέντε κιλά chocolate pop corn.

Η αλήθεια είναι ότι οι αριθμοί προκαλούν έναν ίλιγγο αλλά αποδεικνύουν και το μέγεθος του πλούτου!

Και ήρθε η ώρα για… αποκαλύψεις! Το govastileto.gr έμαθε τι πιάτα προτίμησαν οι stars του Χόλιγουντ την βραδιά των Oscar…

Τα πιάτα που θα δείτε στις αποκλειστικές φωτογραφίες είναι αυτά που άγγιξαν με τα μαχαιροπίρουνά τους οι stars…

Αρχίζουμε με τον George Clooney, που φαίνεται ότι έχει πολύ ακριβά γούστα και στο φαγητό. Ο gorgeous George έφαγε ψητή πατάτα με χαβιάρι Beluga, τυλιγμένη σε φύλλο χρυσού 24 καρατίων… Ναι, ναι, όπως το διαβάσατε!

George Clooney ψητη πατατα

Η οικοδέσποινα της βραδιάς, η Ellen DeGeneres δεν είναι απλά vegetarian, είναι vegan. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από κρέας δεν τρώει ούτε τα παράγωγά τους, όπως το αυγό. Γι΄ αυτό ακριβώς το λόγο, ο chef των Oscars, δημιούργησε ένα πιάτο με γλυκιά κολοκύθα και άγριο ρύζι.

Elen Degeneres Host of the oscars BUTTERNUT SQUASH WITH FARRO AND WID RICE

Στη συνέχεια έχουμε τον Anthony Hopkins, ο οποίος είναι λάτρης των ανοιξιάτικων spring rolls. Και αυτό έφαγε…

Antony Hopkins VEGETABLE SPRING ROLL CHINESE MUSTARD FROM CHINOIS

Ο John Travolta και ο Michael Douglas μοιράζονται τα ίδια γούστα στα φαγητά! Και οι δύο έφαγαν πικάντικο τόνο ταρτάρ σε κώνο από σουσάμι!

John Travolta SPICY TUNA TARTARE IN A SESAME SEED CONE

Michael Douglas SPICY TUNA TARTARE IN A SESAME SEED CONE.

Η Natalie Portman φαίνεται ότι έχει αδυναμία στην μεξικάνικη κουζίνα! Γι΄ αυτό και της ετοίμασαν edamame guacamole!

Natalie Portman vegan dish EDAMAME GUACAMOLE

O Michael Caine είναι λάτρης του σολομού και τον απόλαυσε με δύο διαφορετικά πιάτα: το πρώτο ήταν με καπνιστό σολομό και χαβιάρι. Το εντυπωσιακό ήταν ότι ο σολομός ήταν κομμένος στο σχήμα του χρυσού αγαλματιδίου! Τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη! Το δεύτερο πιάτο ήταν πίτσα με άγριο σολομό και χαβιάρι!

Michael-Caine-SMOKED-SALMON

Μικροσκοπικά burger με φιλέτο βοδινού προτίμησε ο Jay Leno, o οποίος αποδεικνύεται και ο λιγότερο απαιτητικός, μαζί με την μια και μοναδική Angelina Jolie, η οποία λατρεύει το junk food.

Jay Leno MINIATURE KOBE BURGERS

Το συμπέρασμα είναι ότι ξοδεύτηκαν εκατομμύρια δολάρια για ένα «πολυτελές junk food»…

Και δεν είναι μόνο αυτό! Θα σας αποκαλύψουμε και κάτι άλλο: Το delivery boy που ανέβηκε στη σκηνή των Oscars δεν ήταν ένα απλό delivery boy, αλλά ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας, που έγινε διάσημη μέσα σε λίγα λεπτά!!!

Γιατί στο govastileto.gr έχουμε το ρεπορτάζ των διασήμων!!!

Και αν αυτά δεν είναι αρκετά, σας έχουμε και άλλο! Αύριο, στην εκπομπή «Magazino Life» με την Κιμ Κίλιαν,  ο μετρ των stars, σε απευθείας σύνδεση θα σας δώσει όλες τις λεπτομέρειες για την πιο πλούσια βραδιά του Χόλιγουντ!

Stay tuned!!!

Δείτε φωτογραφίες από το δείπνο των Όσκαρ

[doptg id=”1466″]