Χθες το απόγευμα στις 17.30, η Καρολίνα Αγγελοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Βασίλη Αμβροσίου, στον Ιερό Ναό  της Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο.

Τη νύφη παρέδωσε ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος -ο άνθρωπος που την ανέθρεψε- με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση.

Η 29χρονη Καρολίνα Αγγελοπούλου  έλαμπε στο ολόλευκο Elie Saab νυφικό της, ενώ μια λιλά δημιουργία του Jean Paul Gaultier επέλεξε η μητέρα της, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η Καρολίνα και ο Βασίλης παντρεύτηκαν μετά από δώδεκα χρόνια σχέσης, καθώς οι δυο τους είναι μαζί από τα χρόνια του σχολείου.

Ο Βασίλης Αμβροσίου ασχολείται με το real estate και ζει μόνιμα, όπως και η Καρολίνα, στο Λονδίνο.

Ο γάμος έγινε σε στενό κύκλο, αφού οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα εκατό άτομα. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ένα φιλικό τους ζευγάρι, με το οποίο συνδέονται με φιλία εδώ και πολλά χρόνια. Την τελετή ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση στο ξενοδοχείο “Ritz” του Λονδίνου.

Σε γενικές γραμμές το ζευγάρι, αλλά και η οικογένεια Αγγελοπούλου επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους σε μία τόσο ιδιαίτερη στιγμή, όπως και έγινε.

Το ζευγάρι θα πετάξει για το γαμήλιο ταξίδι του στις Μπαχάμες, αύριο Δευτέρα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και δεν έκρυβε την ευτυχία της για την αίσια κατάληξη της πολύχρονης σχέση της αγαπημένης κόρης της.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έφτασε στο Λονδίνο στα μέσα της εβδομάδα, ενώ βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από το χειρουργείο που υπεβλήθη στη μέση.

Τις λίγες μέρες που θα παραμείνει στο Λονδίνο, μετά τον γάμο της κόρης της, έχει κάποιες συναντήσεις σχετικά με το βιβλίο της “My Greek Drama“, το οποίο σημειώνει μια ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία.

Ο Θεόδωρος  και η Γιάννα Αγγελοπούλου συνοδεύουν την Καρολίνα στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της

karolinadaskalaki