Αν υπήρχε κάτι που δεν το είχαμε δει στην τηλεόραση, το είδαμε σήμερα και μάλιστα για δεύτερη φορά στην πρωινή ζώνη. Βλέπετε, στο πρωινό του Mega, αποφάσισαν να δείξουν ζωντανά, πως γίνεται η αποτρίχωση στα επίμαχα σημεία. Βέβαια ήρθαν δεύτεροι, αφού ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και η δική τους συνεργάτιδα έδειξαν πρώτοι την αποτρίχωση προκαλώντας άσχημα σχόλια με τον τρόπο που το χειρίστηκαν στον αέρα. Να μην ξεχάσουμε ότι το μοντέλο που χρησιμοποίησαν φορούσε στρινγκ και επεδείκνυε τα οπίσθιά του ώστε να εξυπηρετήσει την κάμερα και να δείξουν με…ακρίβεια τα σημεία που πρέπει να αποτριχωθούν!

Σήμερα, η συνεργάτης της εκπομπής “Πρωινό mou” στα θέματα αισθητικής, Τέτα Καμπουρέλη, ανέλαβε να δείξει στις τηλεθεάτριες πώς γίνεται η σωστή αποτρίχωση.

Έτσι το μοντέλο είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό. Στην αρχή αναφέρθηκαν στο σχήμα του μπικινιού και οι ατάκες που ακούστηκαν ήταν: «Το μουστάκι του Χίτλερ! Είναι λίγο ναζιστικό…», «Βάζουμε το σημείο G. Πολύ θέλουν και το Τ…», «Γλυκιά μου τι σου κάνω!»

Όταν δε μπήκε μέσα ο Τάκης Ζαχαράτος, που ήταν καλεσμένος είπε: «Ό,τι και να βάλεις πάνω αυτό σέρνει το καράβι»!

Το καλύτερο δε το άφησαν στο τέλος, όταν στην περιοχή έβαλαν τρίχες και ο Τάκης τόνισε: «Αυτό το ακαζού είναι της συμπεθέρας». Η εν λόγω στιγμή σίγουρα θύμισε τον Λιάγκα και τη Σκορδά στο «Πρωινό»!

Τι άλλο θα δούμε στην πρωινή ζώνη; Δεν φτάνουν οι λεκτικές χοντράδες των παρουσιαστών, τα κατά λάθος σέξι ατυχήματα των συνεργατιδών, οι τσακωμοί on air και τα πλάνα που θα μπορούσαν να είναι η αρχή μιας soft πορνό ταινίας;  Βέβαια, κάπως έτσι ανεβαίνουν τα νούμερα. Κάπως έτσι όμως, ξεπέφτουν και όλα τα υπόλοιπα που συνήθως οι παρουσιαστές των εκπομπών υποστηρίζουν κάθε φορά που γίνονται εξώφυλο: οι ηθικές αξίες, το νοιάξιμο για την σωστή ανατροφή των παιδιών, η δήθεν υψηλή αισθητική που πρέπει επιτέλους να αποκτήσει η -κατά τα άλλα- Ελλαδίτσα μας.

Δείτα τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα

Α΄ μέρος

Β’ μέρος