Είναι ερωτευμένη, όπως παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς στον Γιάννη Λάτσιο κατά την εμφάνισή της στο «Dancing with the stars4»! Πιο συγκεκριμένα, όταν ο Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη εκείνη είπε χαμογελώντας πως περίμενε αυτή την ερώτηση και τελικά επιφυλάχθηκε να του απαντήσει με ένα βλέμμα. Εκείνος, όμως, επέμεινε: «Μήπως είσαι; Πες το!», για να προσθέσει ο Αλέξης Κωστάλας: «Πάντως, χόρεψε ερωτευμένα!». Ο Γιάννης Λάτσιος συνέχισε: «Άρα δεν είναι η ιδέα μου», ενώ η Ελεονώρα είπε: «Χαίρομαι που πήρατε αυτή την αίσθηση». Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια δηλώνει ερωτευμένη.

Η αρχή έγινε κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου, αλλά έχουμε Ιανουάριο και ακόμα δεν είδαμε τον αγαπημένο της! Γιατί άραγε; Γιατί τον κρύβει; Για όσους ξέρουν καλά την Ελεονώρα, το πιθανότερο είναι να μη τον δούμε και ποτέ, αν η σχέση αυτή δεν φτάσει στο γάμο ή σε ένα παιδί. Η ίδια είναι κάθετη σε αυτό. «Από εμένα δεν πρόκειται να ξεστομιστεί το παραμικρό. Γιατί άλλο είναι να παραδέχεσαι μονάχα ότι κάτι υπάρχει στη ζωή σου και άλλο να τροφοδοτείς εσύ ο ίδιος αυτό το κάτι», είχε γράψει τον Σεπτέμβριο η παρουσιάστρια στο προσωπικό της blog. Κάτι ανάλογο έγινε και στο «Dancing» την περασμένη Κυριακή.

Γιατί, όμως, κρατά τον έρωτά της κρυφό; Ακόμα και στην πρόσφατη έξοδό της στη Γλυφάδα ο φωτογραφικός φακός του YOU «τσάκωσε» την παρουσιάστρια μόνη της να κάνει βόλτα στα μαγαζιά. Υπάρχει, άλλωστε, και εκείνο το περίφημο εξώδικο που έκανε τον Ιούνιο του 2012, με το οποίο «απαγορεύει» ουσιαστικά στα Μέσα να παίξουν οτιδήποτε σχετικά με την προσωπική της ζωή. Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του συγκεκριμένου χρόνου όταν είχε βγει με έναν φίλο της για καφέ. Ένας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή και ένα περιοδικό με τη σειρά του έγραψε ότι οι δυο τους είχαν σχέση, αναπαράγοντας φωτογραφίες του ανθρώπου αυτού από το Facebook μαζί με μέλη της οικογένειάς του.

Αποτέλεσμα; Οι σχέσεις της παρουσιάστριας -όπως η ίδια υποστηρίζει- με τον φίλο της και την οικογένειά του διαταράχθηκαν σε βαθμό παρεξηγήσεως, η προσωπική της ζωή ανατράπηκε μέσα σε ένα απόγευμα με πολύ δυσάρεστα αποτελέσματα και απώλειες που της κόστισαν βαθιά. Από τότε έχει υποσχεθεί στον εαυτό της πως δεν θα εκθέσει ποτέ ξανά κανέναν. Με τη δική της ζωή μπορούν να κάνουν και να πουν ό,τι θέλουν, όχι όμως και με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της.

meleti1

meleti2