“Φωτιά” έχουν πάρει τα δημοσιέυμα στον ξένο Τύπο που κάνουν λόγο για νέα σχέση του διάσημου ηθοποιού. Όσο για το ποια φέρεται να του “έκλεψε” την καρδιά; Η Nora Arnezeder. Είναι γαλλίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, γεννημένη το 1989 και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι πανέμορφη.

nora

Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν τον Orlando Bloom να φλερτάρει έντονα την συμπρωταγωνίστρια του Leonardo Di Caprio Margot Robbie, στην πραγματικότητα όμως, ο ηθοποιός έχει μάτια μόνο για την Nora Arnezeder.

bloom1

Οι παπαράτσι εντόπισαν το ζευγάρι να βγαίνει από μαγαζί του Los Angeles, όπου είχαν πάει για ρομαντικό ραντεβού.  Δυο ώρες έμειναν μέσα μιλώντας, γελώντας και πίνοντας τα ποτά τους. Στη συνέχεια αναχώρησαν μαζί. Πρώτος, ο 37χρονος star ανέβηκε πάνω στη μηχανή του και στη συνέχεια βοήθησε και την 24χρονη αγαπημένη του να ανέβει.

bloom2

Όπως λένε τα ξένα δημοσιεύματα το ζευγάρι σύστησε ένας κοινός τους φίλος, ενώ η 24χρονη Nora μπορεί να κατάγεται από τη Γαλλία, αλλά έχει κάνει πολλές δουλειές στο Hollywood, παίζοντας στο πλευρό του Ryan Reynolds και άλλων ηθοποιών. Όσο για την πρώην σύζυγο του Orlando Bloom, Miranda Kerr; Οι δυο τους αν και χωρισμένοι, παραμένουν πολύ καλοί φίλοι, αφού για πάντα θα τους ενώνει, ο περίπου δυο ετών γιος τους Flynn, τον οποίο και λατρεύουν.

miranda-kerr-and-orlando-bloom