Μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από τον οραματιστή Σεβάν που είχε καλεσμένο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στα” Καρντάσιανς”, έρχεται ο παρουσιαστής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος νευρίασε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το έδειξε μέσα από το “Πρωινό Mou”. Ο λόγος επειδή ρώτησε το μέλλον για τους άλλους και όχι για τον εαυτό του!

Για τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οραματιστής είπε ότι κάτι του λείπει και πως καλό θα είναι να κάνει κάτι άλλο που θα του πηγαίνει περισσότερο. Αφού έδειξαν προχθες το βίντεο στο Πρωινό Mou τότε έξαλλος ο Πέτρος είπε: «Για την πάρτη του ρώτησε; Όταν κάνεις μία τέτοια προσέγγιση κανόνας ηθικής είναι να ξεκινάς από εσένα… Επίσης δεν τον ρώτησε έτσι όπως είμαι εγώ θα αδυνατίσω ή θα χοντρύνω κι άλλο! Όχι εγώ ο Γρηγόρης…».

Έτσι ο παρουσιαστής των Καρντάσιανς ήθελα να διορθώσει την κατάσταση και δήλωσε μέσα από το βήμα της ραδιοφωνικής του εκπομπής: «Αυτές τις μέρες άκουσα τόσες γελοιότητες, που δεν μπορώ πραγματικά να απαντήσω σε όλες σοβαρά και δεν το κάνω, αλλά άκουσα και μια σωστή από τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μου είπε ότι αν θέλεις να είσαι δίκαιος όταν ρωτάς για κάποιους ανθρώπους, πρέπει να ρωτήσεις πρώτα για τον εαυτό σου και την εκπομπή σου, σε αυτό είχε δίκιο και το επικροτώ και του λέω αδερφέ λάθος, οπότε το αλλάζω αμέσως».

Η συνέχεια ήρθε από το Πέτρο Κωστόπουλο μέσα από το “Πρωινό mou” όπου δήλωσε: «Καταρχήν του βγάζω το καπέλο, respect, γιατί τώρα ξηγήθηκε σωστά, που παραδέχτηκε πως πρώτα έπρεπε να κρίνουμε εμάς και μετά του άλλους».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: