Σήμερα η εκπομπή «Το πρωινό» σχολίασε τις δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά τόσο για την προσωπική του ζωή όσο και για τα όσα είπε για την φυλακή.

Ο Γιώργος Λιάγκας κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησης είπε: «Παιδιά δε νομίζετε ότι στην φυλακή αυνανίζονται;». Και η Σάσα Σταμάτη απάντησε: «Αμέ όλοι αυνανιζόμαστε κάποια στιγμή στη ζωή μας»! Τι ήταν να το ακούσει αυτό η Φαίη Σκορδά… ξέσπασε: «Ωχ θεέ μου! Δεν θέλω να το συζητήσω! Δεν θέλω να το συζητήσω καρδιά μου! Σάσα μου τελεία, δεν θέλω»!

Πάντως, το να τσακώνονται στον αέρα ή να βάζουν πάγο οι παρουσιαστές στη Σάσα Σταμάτη, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα ξεστομίσει κάτι άκομψο που θα συζητηθεί και μετά να αντιδρούν και να δημιουργούν θέμα τείνει να γίνει καθημερινή συνήθεια. Προφανώς, νιώθουν ότι με αυτό τον τρόπο δείχνουν άνετοι και αληθινοί, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν και ένα “ανέβασμα” της τηλεθέασης έστω και για δέκα λεπτά. Ας αποφασίσει λοιπόν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά πώς θέλουν τους συνεργάτες τους και να ενημερώσουν το τηλεοπτικό κοινό, ώστε με τη σειρά του να είναι είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται για παιχνίδι τηλεθέασης.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα