Ο Θέμης Γεωργαντάς μίλησε για τη συμμετοχή του στο «The Voice» στο «TV Έθνος», τη λαμπερή κριτική επιτροπή του show και τους επικριτές της, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Για την κριτική επιτροπή του “The Voice”, ο γνωστός παρουσιαστής είπε: «Too good to be true! Αν λέγαμε σε κάποιον πριν από 5 χρόνια ότι ο Ρέμος και η Βανδή θα έλεγαν “ναι” στην TV και θα βρισκόντουσαν στην κριτική επιτροπή ενός σόου, δεν θα μας πίστευε!», ενώ συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ποια ήταν τα πρόσωπα που έψαχνε ο ΑΝΤ1, αλλά αν όντως προσέγγισε μεγάλα και καταξιωμένα ονόματα του χώρου με μια πιο κλασική πορεία ή με μια πιο έντεχνη και αυτά είπαν “όχι”, έκαναν μέγα λάθος. Επιτέλους οι μουσικοί σταρ αυτής της χώρας ας κατέβουν από τη βιτρίνα που τους έχουμε και τους ξεσκονίζουμε και ας έρθουν κοντά στον κόσμο και να είναι σίγουροι πως αν έβγαζαν ένα πιο ανθρώπινο, πιο οικείο πρόσωπο προς τα έξω, μόνον ωφελημένοι θα ήταν».

Πώς σχολιάζει ο ίδιος της επιλογής της Μελίνας Ασλανίδου, που ανήκει περισσότερο στην «έντεχνη» μουσική σκηνή, να είναι στο show; Ο ίδιος είπε: «Είναι μεγάλη μαγκιά της. Και όλοι αυτοί που έσπευσαν να την κριτικάρουν με συζητήσεις περί εμπορικού και ποιοτικού, θα έπρεπε να ντρέπονται. Έλεος πια με τους έντεχνους που αντιμετωπίζουν όλους τους υπόλοιπους καλλιτέχνες σαν μιάσματα. Στα Grammy θα δεις τον Μπόνο να κάθεται δίπλα στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Από τη στιγμή που και η Μπρίτνεϊ πουλάει και ο κόσμος τη θέλει, τελειώνει το θέμα εκεί».

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει: «Ας μην είμαστε τόσο δήθεν. Αντί όλοι οι άνθρωποι της μουσικής να κάνουν τον σταυρό τους που βγήκε στον αέρα ένα μουσικό πρόγραμμα, το οποίο θα δώσει σε κάποιους την ευκαιρία να κάνουν καριέρα, θα ανανεώσει τη μουσική σκηνή και θα τονώσει και τη δισκογραφία, γκρινιάζουν… Δεν βλέπουν που η μουσική στην ελληνική tv χωράει μόνο σε μεταμεσονύχτια αφιερώματα και είναι εξαφανισμένη και παραπονιούνται με το “The Voice”;».

Τέλος, για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, τόνισε: «Η Φαίη και ο Γιώργος με καλοδέχτηκαν. Μου είπαν “έλα και θα περάσουμε καλά” και πραγματικά έχουμε περάσει έναν φοβερό χειμώνα. Είναι large με όσους βρίσκονται δίπλα τους και έχουν απίστευτα θετική ενέργεια. Δεν το λέω αυτό για να τους γλείψω», ενώ για τη Σάσα Σταμάτη πρόσθεσε: «Η Σάσα είναι η Σάσα, είναι μια κατηγορία από μόνη της. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί της και πρέπει να σου πω πως πίσω απ’ όλη αυτή την εικόνα της τρέλας και του χύμα είναι ευαίσθητο και τρυφερό πλάσμα».