Εμείς τα έχουμε ξαναπεί…Τον τελευταίο καιρό, μετά από την ανάληψη της παρουσίασης του πρωινού του Mega από Κωστόπουλο-Μπαλατσινού, οι πρώην κουμπάροι φαίνεται ότι όχι μόνο βρήκαν τρόπο επικοινωνίας, αλλά προσπαθούν να ξαναχτίσουν τη σχέση τους, ή τουλάχιστον επανεξετάζουν το “ράγισμα” που δημιουργήθηκε με το διαζύγιο της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής προβλήθηκε ένα βίντεο από τη χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη με φιλοξενούμενη τη Μαρία Ηλιάκη και όταν ήρθε η ώρα του σχολιασμού ξεδιπλώθηκαν οι …αδυναμίες!

Αγαπώ την Μενεγάκη, γιατί απάντησε πολύ ωραία” σχολίασε η Τζένη Μπαλατσινού βλέποντας την συνέντευξη της παρουσιάστριας με την καλεσμένη της, όπου απάντησε και για τη δική της προσωπική ζωή και τον τρόπο που αντιμετώπιζε τις σχέσεις της. Στο πλαίσιο του σχολιασμού, λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δήλωσε: “Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα πω ότι γενικότερα παίδευα τα πράγματα στη ζωή μου. Δεν τα άφηνα” και η Τζένη Μπαλατσινού επιβεβαίωσε τα λόγια της, λέγοντας: “H Ελένη απάντησε τίμια”.

Έτσι είναι η showbiz, θέλει συμμαχίες ή τουλάχιστον δεν θέλει αιώνιες κόντρες αφού δεν εξυπηρετούν κανέναν. Άσε που όταν η λύση της κόντρας ακολουθεί και στάδια αποκατάστασης on air φέρνει τους πρωταγωνιστές στο επίκεντρο των σχολίων και… νούμερα!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: