Αυτό το κορίτσι τα προλαβαίνει όλα…Και να διευθύνει στο ραδιόφωνο του Sfera και να τρελαίνεται το πρωί στην εκπομπή με τον Αρναούτογλου και τον Λιανό και να διαγωνίζεται στο “Just The 2 Of Us”. Η Ράνια Κωστάκη τρέχει και δεν φτάνει, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Και ένα τέτοιο τρέξιμο για προπόνηση, με μεγάλη ταχύτητα μάλιστα, την έπιασε ο φωτογραφικός φακός του YOU παρέα με τον γυμναστή της Τάσο Μισαηλίδη αλλά και την κολλητή της φίλη Γεωργία.

Just The 3 Of Us και η παρέα βρέθηκε να κάνει γύρους και να βαριανασαίνει κάνοντάς στίβο στον γήπεδο Ζηρίνειου για δύο ολόκληρες ώρες και λίγο πριν εκείνη πάει στις πρόβες για το σόου με τον coach της Γιώργο Γιαννιά.

Η ξανθιά , γοητευτική παραγωγός βρίσκεται σε μια τρέλα αυτό το διάστημα αλλά της αρέσει, και πολύ μάλιστα, καθώς δεν μπορεί να μείνει ήσυχη σε μια μεριά! Όσο για τα προσωπικά της; Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κουρουνιώτη πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αν και ό καλός της κάνει παράπονα που δεν την βλέπει και τόσο συχνά.

Ο επιχειρηματίας έχει εργοστάσιο με παπούτσια στο Ναύπλιο και τώρα που εκείνη δεν έχει καιρό αναγκάζεται να πηγαινοέρχεται στην Αθήνα προκειμένου να την βλέπει και να είναι κοτνά της.

 

Δείτε φωτογραφίες

raniakostaki1

raniakostaki2

raniakostaki3

raniakostaki4