Αν νομίζετε ότι οι stars αυτού του πλανήτη  είχαν από την κούνια τους, εκτός από ταλέντο, είχαν εύηχα και καλλιτεχνικά ονόματα, κάνετε λάθος!

Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα ονόματα είναι κατασκευασμένα και μάλιστα η αλλαγή έχει γίνει με όλες τις νομικές διαδικασίες.

Θα αρχίσουμε από τις πιο ελαφρές περιπτώσεις, όπως αυτή της γλυκύτατης Reese Witherspoon, η οποία είχε όνομα… σιδηρόδρομο! Γεννήθηκε ως Laura Jeanne Reese Witherspoon, αλλά επειδή το όνομα δεν θα περνούσε ποτέ στους τίτλους των ταινιών, που πρωταγωνιστεί, κράτησε μόνο το Reese Witherspoon.

REESE WITHERSPOON

Το κακό παιδί του Χόλιγουντ, Charlie Sheen, βαφτίστηκε ως Carlos Irwin Estevez αλλά επέλεξε το επίθετο, που είχε «υιοθετήσει» ο πατέρας του, όταν έφτασε στην Αμερικ, το «Sheen». Αντίθετα, ο αδερφός του και γνωστός ηθοποιός Emilio Estevez, πορεύτηκε με αυτό.

CHARLIE SHEEN

Μπορεί να έγινε γνωστός ως Woody Allen, αλλά το όνομά που του έδωσαν οι γονείς του ήταν Allen Stewart Konigsberg. Στα 17 του άλλαξε επίσημα το όνομά του σε Heywood Allen.

WOODY ALLEN

O τραγουδιστής των U2 και ένας από τους πλουσιότερους μουσικός στον κόσμο, ο Bono, στα επίσημα έγγραφα είναι καταχωρημένος ως Paul David Hewson.

Bono

Το τηλεοπτικό κοινό τον γνώρισε και τον αγάπησε ως Larry King, αλλά αυτό δεν είναι το πραγματικό του όνομα! Όταν εργαζόταν σε έναν ραδιοφωνικό σταθμό, υπέγραφε ως Lawrence Harvey Zeiger. Μπορούσε όμως να κάνει καριέρα με αυτό το δύσκολο όνομα; Όχι και αυτό ακριβώς του το επεσήμανε ο τότε διευθυντής του. Το επόμενο βήμα ήταν να επιλέξει ένα… βασιλικό επώνυμο, που φαίνεται ότι του βγήκε σε καλό!

LARRY KING

Άλλο να λες «Κυρίες και κύριοι η Miley Curus» και άλλο να λες η «Destiny Hope Cyrus».  Αυτό σκέφτηκε η Miley, η οποία δεν έψαξε και πολύ, αφού χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο των παιδικών της χρόνων!

Grand Opening Of Britney Spears' Show

Ο Nicolas Kim Coppola είχε ένα πρόβλημα, όταν άρχισε την πορεία του στην μεγάλη οθόνη. Ήταν ανιψιός του μεγάλου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola. Για να μην τους μπερδεύουν, επέλεξε το όνομα Nicolas Cage, εμπνευσμένο από τον Luke Cage, τον ήρωα ενός κόμικ.

NICOLAS CAGE

Ο Kirk Douglas ήξερε ότι δεν θα έκανε ποτέ καριέρα με το όνομα Issur Danielovitch. Η αλλαγή ονόματος ήταν μονόδρομος. Άραγε, θα είχε γίνει επιτυχημένος αν δεν το είχε αλλάξει;

LIRK DOUGLAS

Οι θαυμαστές της σε ολόκληρο τον πλανήτη, την γνωρίζουν ως Lana Del Rey! Πολύ καλλιτεχνικό όνομα, όμως, για να είναι αληθινό! Πάντως φαίνεται ότι «πουλάει» περισσότερο από το Elizabeth Grant, που είναι το πραγματικό της όνομα!

LANA

Καθιερώθηκε στο παγκόσμιο μουσικό συγκρότημα ως Stevie Wonder. Το κράτος όμως τον γνωρίζει ως Stevland Hardaway Morris. Βέβαια, ακόμα και αν κρατούσε αυτό το όνομα, το σίγουρο είναι ότι και πάλι θα έκανε καριέρα!

STEVIE WONDER

Για το τέλος αφήσαμε τον ιδιαίτερα εκκεντρικό Elton John. Για φανταστείτε στους δίσκους του να έγραφε Reginald Kenneth Dwight

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες stars που αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομά τους, ακόμα και πριν κάνουν καριέρα! Άλλωστε, το να αλλάζουν οι καλλιτέχνες όνομα είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση!