Tο τουρμπάνι αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας , και εκτός από την προστασία από τον ήλιο , θα δώσει κι έναν πιο… εξωτικό αέρα στην εμφάνιση σας. Το εν λόγω αξεσουάρ δε, είναι το «κόλλημα» της Eva Mendes, το οποίο το έχουν φορέσει στο παρελθόν και η Miley Cyrus, η Beyonce, οι αδελφές Olsen μέχρι και η βασίλισσα Ελισάβετ.

mendes

eva1

Beyonce

beyonce

Miley Cyrus

miley

Olsen

olsen

Βασίλισσα Ελισάβετ

elizabeth

Σήμερα, το τουρμπάνι αποτελεί τη νούμερο ένα τάση στα καλοκαιρινά αξεσουάρ για τα μαλλιά.Τα τουρμπάνια λοιπόν επιστρέφουν για ακόμα μια σεζόν και δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα υιοθετήσουμε τόσο στην παραλία όσο και στις εξορμήσεις μας στην πόλη. Μπορεί να τα φορέσεις με printed αέρινα φορεματάκια μέχρι το γόνατο κι έτσι να δώσει έξτρα στυλ στα μοντέρνα σύνολά σου, συνδυάζοντάς το με παντελόνια μέχρι τον αστράγαλο και κοντά μπλουζάκια σε έντονα χρώματα.
Το τουρμπάνι
λοιπόν έχει την τιμητική του και ήδη οι πρώτες ελληνίδες που τόλμησαν να το φορέσουν είναι η Μπέτυ Μαγγίρα στο πάρτι του ΟΚ πριν λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη στο γάμο της Δέσποινας Καμπούρη στην Κύθνο και η Ζέτα Μακρυπούλια.

 

1134_MPETI_MAGIRA_DIMITRIS_MAZIS_1762014

meleti

zeta122

zeta3