Οι ερωτικές περιπέτειες του 27χρονου χορευτή και πρώην πια αγαπημένου της JLO, Casper Smart με τις τρανσέξουαλ τους οδήγησαν όπως όλα δείχνουν στον χωρισμό!

Μετά τη συνέντευξη που έδωσε η μία από τις δύο τρανσέξουαλ, Sofie Vissa στη «Woman’s Day», στο  φως της δημοσιότητας έρχεται μια ημίγυμνη φωτογραφία που έστειλε ο Casper στην τρανσέξουαλ Sofie, ως απόδειξη πως είχαν επικοινωνία!

Το περιοδικό In Touch δημοσίευσε φωτογραφία του 27χρονου χορευτή μόνο με το εσώρουχο, την οποία και έστειλε με private message στο instagram στη Sofie Vissa από το κινητό του.

casper

Η Sofie Vissa μιλώντας στο US Weekly ανέφερε: “Δεν πλησίασα τον Casper για να τον χωρίσω. Είναι κάτι που ο ίδιος με την Jennifer Lopez πρέπει να συζητήσουν. Πρέπει να λύσουν ο,τιδήποτε δεν πηγαίνει καλά, γιατί προφανώς κάτι πάει στραβά στη σχέση τους”.

visa

Παρόλα αυτά τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο διάσημος χορευτής που είχε σχέση τα τελευταία χρόνια με τη λατίνα σταρ, ξεκίνησε την επικοινωνία με την τρανσέξουαλ αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει. Το TMZ γράφει χαρακτηριστικά πως ο Casper ως εργένης πια, είχε κάθε δικαίωμα να φλερτάρει με όποια θέλει.

Πάντως από το περιβάλλον της τραγουδίστριας επιβεβαιώνουν πως το ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους και πως η JLO είναι πλέον καλά με αυτή την εξέλιξη στην προσωπική της ζωή. Ο Casper Smart από την άλλη προετοιμάζεται για το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός.