Είναι αγαπημένη Ελληνίδα ηθοποιός και όπως αποδεικνύεται πολύ ταλαντούχα, αφού με ότι καταπιάνεται καταφέρνει να το φέρει σε πέρας με μεγάλη επιτυχία. Φέτος και για πρώτη φορά δοκιμάζεται στην παρουσίαση, αφού έχει αναλάβει το ρόλο της οικοδέσποινας στο νέο τηλεπαιχνίδι του Mega “Celebrity Game Night”.

Ο λόγος για τη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία έχει κερδίσει το στοίχημα και την συμπάθεια και είναι άψογη στο ρόλο της!

smaradgagame

Κάθε εβδομάδα η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχεται στο πλατό έξι celebrities, οι οποίοι βοηθούν δυο παίκτες για να τους οδηγήσουν προς την νίκη. Όλοι μαζί παίζουν παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις από την ποπ κουλτούρα. Τρεις celebrities και ένας παίκτης κυνηγούν το έπαθλο των 4000 ευρώ για τον παίκτη και 2000 ευρώ για κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής τους. Φυσικά όλα γίνονται μετά μουσικής, αφού η μπάντα που βρίσκεται στο studio δεν σταματά να ροκάρει!

Ποιους θα φιλοξενήσει  την επόμενη εβδομάδα; Σε παιχνίδια της παρέας λοιπόν, θα επιδοθούν οι: Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ηλιάκη, Τζένη Μπαλατσινού, Άκης Πετρετζίκης, Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

iliakiakis

tzeniioanna

Πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης βραδιάς είναι ο πολύ καλός φίλος της Σμαράγδας Kαρύδη, Θοδωρής Αθερίδης που ήταν η ψυχή της βραδιάς! Η ατάκα όμως, που σίγουρα θα συζητηθεί είναι όταν η Σμαράγδα απευθυνόμενη στο φίλο της Θοδωρή του λέει όλο νόημα: “Εγώ πότε θα γίνω μάνα”; 

smaragdathodoris

Όσο για την απάντηση του ηθοποιού, θα τη δείτε όταν προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο του παιχνιδιού.