Αριστερά είναι η Κιμ πριν την εγκυμοσύνη, δεξία η “πέτρα του σκανδάλου”, Λέιλα Γκομπάντι. Τα συμπεράσματα για την ομοιότητα των δύο γυναικών δικά σας…

Λίγες εβδομάδες πριν η Κιμ Καρντάσιαν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα νέο σκάνδαλο απιστίας ήρθε για να την αναστατώσει.

Με μια συνέντευξή της στο περιοδικό Star η 24χρονη Λέιλα Γκομπάντι ισχυρίστηκε ότι έκανε σεξ με τον Κάνιε Γουέστ όσο αυτός ήταν ζευγάρι με την Κιμ Καρντάσιαν και μάλιστα λίγο πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Λέιλα Γκομπάντι, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στη συναυλία που έδωσε ο γνωστός ράπερ τον Ιούλιο του 2012 στην Atlantic City. Εκεί συναντήθηκε με τον Γουέστ, ο οποίος την πρότεινε να πάνε σε ένα κλαμπ, πρόσκληση που η ίδια απέρριψε αναφέροντας ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπειτα, ο Γουέστ την κάλεσε και στην επόμενη συναυλία του, στην οποία η Γκομπάντι πήγε, έχοντας ελεύθερο πάσο για τα παρασκήνια, ενώ επόμενο σημείο συνάντησής τους ήταν το δωμάτιο του ξενοδοχείου του ράπερ: «Ξεκινήσαμε να φιλιόμαστε, και το επόμενο πράγμα που ξέρω ήταν ότι ήμασταν και οι δυο γυμνοί και κάναμε σεξ» κατέληξε το νεαρό μοντέλο από τον Καναδά.

gallery_main-leyla-ghobadi-kanye-west-07

 

Η απάντηση του Κάνιε Γουέστ στις δηλώσεις της νεαρής ήρθε άμεσα μέσα από μια ανακοίνωση του εκπροσώπου του: «Όλη αυτή η πρόσφατη επίθεση εναντίον του Γουέστ και της οικογένειάς του δεν έχει απολύτως καμία βάση», δήλωσε και πρόσθεσε: «Είναι μια κατάφορη προσπάθεια από ένα άτομο που προφανώς αναζητά δημοσιότητα, μέσα από κακόβουλες ιστορίες που κατασκευάστηκαν από αναξιόπιστες πηγές ειδήσεων. Είναι μια λυπηρή προσπάθεια να πληγωθούν δυο άνθρωποι που προσπαθούν να ζήσουν τη ζωές τους».

e3676a36b317db938f74738f6d7a8a59