Δύο μήνες μετά από την γέννηση του πρίγκιπα George Alexander Louis, η Δούκισσα του Cambridge έκανε την πρώτη της επίσημη εμφάνιση στο πλευρό του πρίγκιπα William και όπως ήταν αναμενόμενο τα φλας των φωτογράφων πήραν “φωτιά”!

Η Kate Middleton εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λονδίνο, φορώντας μια ασημί, μακριά τουαλέτα με μεταλλικές λεπτομέρειες της αγαπημένης της σχεδιάστριας Jenny Packham.

kateprotiemfanisi4

Χαμογελαστή και έχοντας χάσει τα λίγα κιλά που είχε πάρει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η Δούκισσα του Cambridge συνομίλησε με αρκετούς από τους παρευρισκόμενους που έσπευσαν να την καλωσορίσουν στο γκαλά.

kateprotiemfanisi1

Τον περασμένο μήνα το πριγκιπικό ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στον μαραθώνιο του Anglesey, όπου η Kate συνομίλησε με αρκετό κόσμο που βρέθηκε εκεί και την ρωτούσε συνεχώς για τον βασιλικό μωρό.

Όσο για τον μικρό πρίγκιπα George; Εκείνος βρισκόταν σε καλά χέρια, αφού το ζευγάρι επιστράτευσε την νταντά του πρίγκιπα William για να αναλάβει την φροντίδα του.