Την πρώτη της φωτογράφιση μετά τη γέννηση της κόρης της έκανε η Βάσω Λασκαράκη, η οποία πόζαρε στον φακό του Χρήστου Θεολόγου με στυλ που παρέπεμπε στη δεκαετία του ’50, για τις ανάγκες του περιοδικού γνωστής εταιρείας κοσμημάτων.

Η ηθοποιός μίλησε για το συναίσθημα του να είσαι μητέρα, τη σχέση της με το Γιάννη Τσιμιτσέλη, αλλά και τα σχέδια της για το φετινό καλοκαίρι!

“Τα συναισθήματα είναι πραγματικά τόσο έντονα που συγκλονίζεσαι και σαν άνθρωπος, αλλά και σαν γυναίκα τόσο, που φτάνεις σε σημείο να αναρωτιέσαι μα πού την είχα όλη αυτή την αγάπη; Όμως πέρα από αυτό, είναι ένας επαναπροσδιορισμός ζωής το να γίνεσαι γονιός. Όλες οι ισορροπίες και οι προτεραιότητες αλλάζουν κι εσύ ο ίδιος σαν άνθρωπος αλλάζεις …είναι απόλυτα φυσιολογικό!” ανέφερε.

laskaraki

Μιλώντας για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, όταν πρωταγωνιστούσαν μαζί στο σίριαλ “Η Πολυκατοικία”, είπε πως η προσωπική τους σχέση δεν θεωρεί πως είναι κάτι που απασχολεί ιδαίτερα τον κόσμο. “Δεν ξέρω αν ενδιαφέρονται για την ζωή του Γιάννη και της Βάσως όπως ενδιαφέρονταν σαν τηλεθεατές για τον Τάκη και την Λουκία. Φαντάζομαι έχει κι ο κόσμος πολλά προβλήματα για να ασχολείται με μας!”

Τέλος, η Βάσω μίλησε και για τα σχέδια του καλοκαιριού. Πώς θα είναι φέτος οι πρώτες καλοκαιρινές διακοπές με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την κόρη τους; “Χωρίς δουλειά με πολύ θάλασσα κι ηρεμία… το χρειαζόμαστε όλοι μας οικογενειακώς!”

laskaraki1