Η κηδεία της L’Wren Scott, η οποία έβαλε τέλος στη ζωή της με απαγχονισμό αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες δύο μέρες.  O “γερόλυκος” της ροκ επιθυμεί «το τελευταίο αντίο» στην 49χρονη αγαπημένη του να γίνει σε μια σεμνή τελετή, στην οποία θα παραβρεθούν μόνο στενοί φίλοι και συγγενείς, στο διάσημο νεκροταφείο «Hollywood Forever Funeral Home», στο West Coast, στην Καλιφόρνια, όπου ζει ο 70χρονος o Mick Jagger.

scott

Το συγκεκριμένο νεκροταφείο έχει γίνει τελευταία κατοικία πολλών αστέρων, όπως των Rudolph Valentino και Estelle Getty και μάλιστα αποτελεί τουριστική attraction. Ιδρύθηκε το 1889 δίπλα από τα Paramount studios.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου τον frontman των Rolling Stones να είναι συντετριμμένος από το χαμό της  L’Wren Scott, μένοντας στο σπίτι της μεγάλης του κόρης, Karis, στην Καλιφόρνια.

jacker

Να σημειώσουμε πως η υιοθετημένη αδελφή της Scott επιθυμούσε η αδελφή της να ταφεί στη γειτονιά που μεγάλωσαν όταν ήταν παιδιά, στη Γιούτα.

Πάντως, ο 70χρονος ροκ σταρ φαίνεται πως έπεισε την αδελφή της σχεδιάστριας, καθώς το φέρετρο της, το οποίο έγινε παραγγελία στο Μανχάταν, μεταφέρθηκε  στο Λος Άντζελες.