Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ 23 Ιουνίου, η 11η απονομή των μουσικών βραβείων Mad, με επιτυχία. Τα Mad video music awards πραγματοποιήθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με πολλούς καλλιτέχνες να έχουν δώσει «το παρών» και με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά.

Οι νικητές της βραδιάς, στις 15 κατηγορίες, ήταν οι εξής:

Videoclip της χρονιάς:  Alex Leon Feat. Demy & Epsilon / The Sun- Demy που το βραβείο παρέδωσε η Ναταλία Γερμανού με την Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Video clip Urban:  Stan / Παιχνίδια Ερωτικά – Stan. Το βραβείο παρέδωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

Καλύτερο Dance act σε video clip: Πάολα / Κράτα Με – Πάολα. Το βραβείο παρέδωσε ο Κώστας Δόξας ως Αζίζ και η Μαρία Μπεκατώρου.

Video clip pop rock : ΜΕΛΙSSES / Η Μόνη Επιλογή- Μέλισσες. Το βραβείο παρέδωσε η Δούκισσα Νομικού.

Nτουέτο / Συνεργασία: Stavento Feat. Δήμος Αναστασιάδης / Βουτιά Στο Κενό. Το βραβείο παρέδωσαν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Φραν.

Καλλιτέχνης της χρονιάς (Για την Κύπρο) : Κώστας Μαρτάκης. Το βραβείο παρέδωσαν ο Τρύφωνας Σαμαράς με την Ελένη Χατζίδου και τηνΈβελυν Καζατζόγλου,.

Video clip dance: Claydee Feat. Ruby / Do It – Claydee. Το βραβείο παρέδωσαν ο Αντρέας Γεωργίου και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Γυναίκα καλλιτέχνις : Δέσποινα Βανδή. Το βραβείο παρέδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Συγκρότημα: ΜΕΛΙSSES. Το βραβείο παρέδωσαν η Ράνια Θρασκιά και η Χριστίνα Πολίτη.

Πρωτοεμφανιζόμενος καλλιτέχνης: Συγκρότημα BOYS & NOISE. Το βραβείο παρέδωσαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Μύρωνας Στρατής.

Άνδρας καλλιτέχνης: Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφάιος Έλληνας σταρ δεν ήταν εκεί να παραλάβει το βραβείο του από το Φώτη Σεργουλόπουλο αλλά έστειλε την αγάπη του με ένα βίντεο.

Mad Greekz: Παντελής Παντελίδης / Όνειρο ζω – Παντελής Παντελίδης. Το βραβείο παρέδωσε στον Παντελή Παντελίδη ο Μάρκος Σεφερλής.

Video clip Pop: BOYS & NOISE / Κάνε Κάτι. Το βραβείο παρέδωσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Καλλιτέχνης της χρονιάς: Δέσποινα Βανδή.  Το τελευταίο βραβείο της βραδιάς το παρέδωσε η Έλλη Στάη με την βοήθεια του Ηλία Ψινάκη.

Δείτε φωτογραφίες

[doptg id=”1659″]