Μόλις 26 ώρες μετά τη γέννηση του πρωτότοκου γιου τους, η  Δούκισσα του Cambridge πήρε εξιτήριο και βγήκε από το μαιευτήριο, έχοντας στο πλάι της τον William.

Φορώντας ένα γαλάζιο φόρεμα και με το βασιλικό μωρό τυλιγμένο σε μια κουβερτούλα, η Kate εμφανίστηκε στην πόρτα του μαιευτηρίου St. Mary’s χθες το βράδυ, στις 21.13 ώρα Ελλάδος και έκανε τα φλας να αστράψουν.

wil2

Η Kate και ο William με ιδιαίτερη προσοχή πλησίασαν μαζί τους δημοσιογράφους για τις πρώτες τους δηλώσεις. “Είναι μια ιδιαίτερα συγκινητική εμπειρία. Κάθε γονιός θα ξέρει αυτό το συναίσθημα” είπε η Δούκισσα ενώ ο πρίγκιπας, ο οποίος κρατούσε το βασιλικό μωρό, δήλωσε με χιούμορ στις κάμερες: “Ευτυχώς έμοιασε στην Κate” για να πάρει, όμως άμεσα την απάντηση από τη γυναίκα του: “Όχι, όχι δεν είμαι σίγουρη για αυτό”.

wil6

Το ζευγάρι μετά τις πρώτες τους δηλώσεις επέστρεψε στο μαιευτήριο και λίγα λεπτά αργότερα, ο William βγήκε κρατώντας το καθισματάκι αυτοκινήτου με το μωρό. Μάλιστα κάθισε ο ίδιος στη θέση του οδηγού και έφυγαν όλοι μαζί για το παλάτι του Κένσιγκτον όπου θα περάσουν τις πρώτες δύο εβδομάδες της ζωής του μικρού πρίγκιπα σαν οικογένεια.

baby11