Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Δρόμος FM” και δε δίστασε να απαντήσει στον Θέμη Γεωργαντά για την περίφημη κόντρα του με τον Νότη Σφακιανάκη.

«Εγώ έτσι ένιωσα και του το έγραψα. Ο Νότης δε θέλει να ξεκαβαλικέψει από εκεί που έχει κάτσει. Εν πάσει περιπτώσει, σ’ αυτόν τον γαλαξία που ζούμε, όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράσουν την άποψή τους, ακόμα και οι… εξωγήινοι. Ο Νότης το πήρε σοβαρά όλο αυτό. Είναι δυνατόν να τσιμπάει στα εύκολα δολώματα που του έριξε ο Γιώργος Λιάγκας; Κρίμα γιατί εγώ τον είχα για πιο άγριο ψάρι, αλλά είναι χάνος» είπε ο τραγουδιστής.

Να σας θυμίσουμε πως την περασμένη εβδομάδα ο Νότης μίλησε στο «Πρωινό mou» για τον Αντώνη Ρέμο και είπε: «Εγώ έχω δικό μου κόλπο. Ο Ρέμος δεν είναι μεγάλο όνομα, μικρό είναι, δισύλλαβο. Δεν συνεργάζομαι με καλλιτέχνες καταξιωμένους, γιατί έχω δικό μου κόλπο. Έχω στήσει δική μου παντιέρα», ενώ απευθύνθηκε στον Αντώνη Ρέμο λέγοντάς του: «Βρε Αντωνάκη μου, σ’ εμένα; Πλάκα κάνεις; Ασχολήσου με τα δικά σου! Ο καθένας στα κυβικά του! Κατάλαβες; Μην τρελαθούμε, μικροί μεγάλοι στο ίδιο καφενείο»!