Μια μικρή αναβολή πήραν οι προετοιμασίες του γάμου της Βάσως Κολλιδά και του Γιάννη Εμμανουηλίδη, οι οποίοι σχεδίαζαν να παντρευτούν το φετινό καλοκαίρι στο αγαπημένο τους νησί, την Πάρο. Η ξαφνική όμως, εγκυμοσύνη της πρώην playmate οδήγησε το ζευγάρι στην απόφαση να ακυρώσει το γάμο και να τον πραγματοποιήσει το ερχόμενο καλοκαίρι μαζί με τη βάφτιση του μωρού, αν και σκέφτονται σοβαρά λίγο πριν γεννηθεί το μωρό να παντρευτούν πολιτικά.

Η Βάσω διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής έχει πάρει τέσσερα κιλά. Απολαμβάνει αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής της και προσπαθεί να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί. Προσέχει τη διατροφή της, όχι την ποσότητα αλλά την ποιότητα του φαγητού που καταναλώνει, εντάσσοντας στο καθημερινό μενού της αρκετά φρούτα, λαχανικά και φρέσκους χυμούς.

Αυτή τη φορά το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε σε ένα από τα αγαπημένα του στέκια στο κέντρο της Γλυφάδας. Μαζί τους ήταν και οι πολύ καλοί τους φίλοι, Αντώνης Βλοντάκης και Κορίνα Στεργιάδου με τα παιδιά τους.

Δείτε φωτογραφίες

kollida

kollida1

kollida3

kollida4