Πιο ήρεμη από ποτέ η Βίκυ Καγιά, ακόμη και στην περίοδο του διαζυγίου της προσπαθησε να περάσει τις δύσκολες στιγμές χαμογελώντας. Πλέον αντιμετωπίζει τη ζωή πιο ώριμα. Διάγραφει όσους την πλήγωσαν και είναι ανοιχτή στους ανθρώπους που της εμπέουν σεβασμό.

Αντιμετωπίζει τα πάντα με χαμόγελο η Βίκυ Καγιά;

«Ναι. Θεωρώ ότι με τον τρόπο α¬τό ξορκίζω το κακό και την αρνητική ενέργεια. Είναι μια στάση ζής για μένα που την έχω από μικρή γιατί έφυγα νωρίς για το Παρίσι, όπου ξεκίνησα να δουλεύω με ανθρώπους του εξωτερικού, οι οποίοι δεν αντιδρούν και πολύ καλά όταν έχεις μούτρα. Αν σκέφτεσαι αρνητικά, σε βγάζουν έξω από την ομάδα. Θεωρώ ότι χαμογελώντας και αισιοδοξώντας θα γυρίσει το καράβι. Ενώ, όπως λέει και η γιαγιά μου από τα Χανιά, η γκρίνια είναι γρουσουζιά» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Hello.

Ακόμη και την περίοδο του διαζυγίου σας λειτουργήσατε με τον ίδιο τρόπο;

«Βέβαια. Δεν εννοώ ότι γέλαγα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αναμφισβήτητα ήταν μια δύσκολη διαδικασία. Η περίοδος του διαζυγίου μου ήταν μια πολύ μεγάλη αλλαγή για μένα. Υπήρχαν μέρες και στιγμές που ήμουν πάρα πολύ στενοχωρημένη και κλεισμένη στον εαυτό μου. Ήθελα να σκεφτώ τι μου συμβαίνει για να μπορέσω να μοιραστώ τα συναισθήματα μου με τους δικούς μου ανθρώπους. Είδα όμως την αισιόδοξη πλευρά της ζωής γιατί ούτε οι πρώτοι είμαστε που πήραμε διαζύγιο ούτε οι τελευταίοι.»