Η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μελέτησέ το!» και μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις της με τη Ζέτα Μακρυπούλια και για τις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στο «Just the 2 of Us».

«Έγινε η πρόταση από την κυρία Κατραβά, αργότερα ακολούθησαν άλλες συμφωνίες. Είχα πάει δύο χρόνια νωρίτερα και είχα κάνει αυτήν την κουβέντα αλλά η εκπομπή αναβλήθηκε τότε», είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την πρόταση να συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του show τραγουδιού.

Όσο για το αν πιστέυει ότι η μη συμμετοχή της οφείλεται στο γεγονός ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι η παρουσιάστρια του «Just the 2 of Us», δήλωσε: «Μπορεί να έπαιξε και αυτό ρόλο, γιατί δεν είναι ωραίο να ασχολούνται με άλλα θέματα πέραν της εκπομπής. Σίγουρα θα ήταν ένας παραπάνω λόγος για σχολιασμό, γιατί έκανα μια γκριμάτσα, γιατί είπε το τάδε… Εδώ τα λένε και τώρα, πόσο μάλλον αν ήμασταν και στην ίδια εκπομπή».

Τέλος, η Δέσποινα Ολυμπίου ξεκαθάρισε για τη σχέση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Το έχω επαναλάβει τόσες φορές, δεν έχω κανένα θέμα. Δεν έχω πρόβλημα με το κορίτσι, κανένα, ίσα-ίσα. Δεν έγινε το “Just”, δεν σημαίνει, όμως, ότι κάτι κρύβεται πίσω αυτό ή ότι υπάρχει ολόκληρη “σκηνοθεσία”».

Δείτε το βίντεο: