Ο Γιώργος Θεοφάνους σε πρόσφατη τηλεοπτική του εμφάνιση μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή του ως κριτής στο “Just The 2 Of Us”, τον τρόπο της κριτικής του, ενώ έκανε και μία αποκάλυψη για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Για τη συμμετοχή του στο Just The 2 Of Us, ο μουσικοσυνθέτης είπε: «Περνάω καλά στο Just. Δεν μπορείς να είσαι το ίδιο αυστηρός όσο στα άλλα talent show. Εκεί έρχεται ένα παιδί 20-25 χρονών, θέλει να κάνει μια καριέρα… Δεν πρέπει να του δώσεις συμβουλές; Να το συνεχίσει αυτό το πράγμα; Να το αφήσει; Να συνεχίσει να ελπίζει; Τώρα σε ένα ηθοποιό ή παρουσιαστή που έχει τη διάθεση να έρθει να το κάνει αυτό για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, να τσαλακώνεται μπροστά σε μια κάμερα με ό,τι τραγούδι τους έχει δώσει η παραγωγή, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ τους καταλαβαίνω και δεν θα μπορούσα να το κάνω. Από την άλλη είναι ένα παιχνίδι και αφού με φώναξαν για επιτροπή, θα πρέπει να πω τα μαύρα- μαύρα και τα άσπρα- άσπρα».

Όσο για την αλλαγή στον τρόπο της κριτικής του, ο Γιώργος Θεοφάνου παραδέχτηκε στην εκπομπή “Ελένη”: «Νομίζω ότι στο Just σκέφτομαι πάρα πολύ μη στεναχωρήσω κάποιον. Στα live του Χ-Factor μπορεί να μη μου περνούσε από το μυαλό αυτό, να ήμουν λίγο πιο αγενής. Πέρα από τους κριτές που υπήρχε ένας ανταγωνισμός, το είχα κάνει και σε παίκτη. Αν σκεφτώ μετά από καιρό τι και πώς είπα, νομίζω πως δεν υπήρχε λόγος. Εντάξει, να του δώσεις του άλλου να καταλάβει, αλλά με έναν πιο γλυκό τρόπο».

Επίσης, ο Γιώργος Θεοφάνους ανακοίνωσε πως θα συμμετέχει και στο νέο παιδικό talent show του Mega: «Όλα αυτά τα μεγάλα show, όπως το Χ-Factor, το Voice και το Idol, στο εξωτερικό έχουν version για παιδιά. Ως πατέρας εγώ αυτό το βλέπω λίγο δίκοπο μαχαίρι. Δεν είναι μόνο ο τρόπος που μιλάς σε ένα παιδί, πόσο μάλλον αν είναι στο γυαλί… Δεν θα άντεχα να δω το παιδί μου ή έναν μαθητή μου να έπρεπε να τον διώξουν και να πάρει κάποιος άλλος τη θέση του. Σε ένα talent show το βρίσκω εγκληματικό αυτό, αν με ρωτάς. Επέλεξα να συνεργαστώ, λοιπόν, στο project αυτό του Mega επειδή δεν υπάρχουν αποχωρήσεις. Γι΄αυτό και στο τρέιλερ που έβγαλε το Mega, πατάει πάνω σε αυτό το πράγμα» είπε και συμπλήρωσε: «Θα γίνει το καλοκαίρι. Μου αρέσει που θα είναι οπτικογραφημμένο, γιατί σε μια ζωντανή εκπομπή ένα παιδάκι δεν ξέρεις πώς θα αντιδράσει. Ακόμα και αν πω εγώ κάτι παραπάνω, εγώ φοβάμαι. Δεν μπορώ να το πάρω πάνω μου αυτό. Θα συμμετέχουν παιδάκια από 8 έως 14 ετών.».

Δείτε το βίντεο: