Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο “Πρωινό mou” και μίλησε για το ποια είναι η σχέση της με τους πρώην συντρόφους της και για το αν στη ζωή της δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις ερωτικές ή φιλικές σχέσεις.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει αισθανθεί ποτέ ότι κάποιος σύντροφος της τη βλέπει μόνο ως σεξουαλικό αντικείμενο. «Εντάξει, αυτό δεν με προσβάλλει. Με τιμά. Πάρτε με θα δοθώ στην επιστήμη», απάντησε η ηθοποιός.

Όσο για το αν διατηρεί κάποια σχέση με τους πρώην συντρόφους της: «Συνήθως έχω. Όχι με όλους. Τους ανθρώπους που έχω αγαπήσει τους αγαπώ για πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις παρέα με όλους, γιατί καμιά φορά είσαι με ανθρώπους που στην πραγματικότητα δεν μπορείτε να είστε φίλοι. Όμως, τους αγαπώ και έχω καλές αναμνήσεις».

Ωστόσο απάντησε αν οι πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή της είναι ερωτικές ή φιλικές: «Δεν μπαίνει τέτοιο θέμα. Χρειάζονται και τα δύο. Ευτυχώς έχω φίλους πολλά χρόνια. Και καλούς και ζεστούς και δενόμαστε όλο και περισσότερο. Και οι σχέσεις χρειάζονται. Είναι απαραίτητες».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: