Το πρώην σέξι κορίτσι του καιρού άλλαξε τόσο που κάποιοι δυσκολεύονται να την γνωρίσουν. Η 25χρονη Πετρούλα εμφανίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη με καστανό χρώμα στα μαλλιά και με “καινούργια” μύτη, αφού έκανε πλαστική!

Πιο ώριμη πλέον μίλησε για το πώς είναι σήμερα η ζωή της, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί μονόπετρο από τον αγαπημένο της, με τον οποίο είναι μαζί τέσσερα χρόνια, και ήταν συμμαθητές στο σχολείο: «Είμαι 4 χρόνια σε σχέση με έναν άνθρωπο που υπεραγαπώ. Έλεγα τον καιρό ακόμα. Είναι μια υγιής σχέση. Υπάρχει πολλή αγάπη και πολύς έρωτας. Είμαι 25 και αυτός είναι 26. Ήμασταν συμμαθητές από το σχολείο και μαζί στο θρανίο. Κάναμε κολλητή παρέα και από τότε υπήρχε μια ερωτική ατμόσφαιρα. Έχουμε απίστευτη επικοινωνία και θεωρώ πως θα κρατήσει» εξομολογήθηκε.

petroula

Όσο για το πώς βλέπει ο καλός της τη δουλειά που κάνει, ανέφερε: «Πάντα με στήριζε και ήταν στο πλευρό μου. Ήξερε που έρχεται. Με γνώριζε πολλά χρόνια πριν και ήξερε πως λειτουργώ. Ποτέ δεν φοβήθηκε». «Με κάνει πολύ ευτυχισμένη. Ξυπνάω με χαμόγελο το πρωί μετά από 4 χρόνια. Όσο πάει, γίνεται ακόμα πιο έντονο αυτό το πράγμα» τόνισε.

Δείτε το βίντεο: