Μετά τις καταγγελίες κατοίκων της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική για διατάραξη κοινής ησυχίας, από την συναυλία που έδινε ο Αντώνης Ρέμος για τα εγκαίνια πεντάστερου ξενοδοχείου,  η αστυνομία διέκοψε το πάρτι λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτομαγιάς.

«Σας παρακαλώ να συλλάβετε εμένα. Εγώ φταίω παιδιά», απαντούσε εκνευρισμένος ο τραγουδιστής στις αστυνομικές αρχές που είχαν εισβάλλει το ξενοδοχειακό συγκρότημα.

Στην επιστροφή του από την Θεσσαλονίκη, ο τραγουδιστής ξέσπασε στη κάμερα του “Μελέτησέ το” για όλα όσα συνέβησαν.

«Οι άνθρωποι, που επένδυσαν πολλά χρήματα στην Χαλκιδική σε ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, έκαναν μία έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και έφεραν καλεσμένους, όπως για παράδειγμα υπουργούς, από τη χώρα μας, αλλά και από την Ρωσία. Και ξαφνικά 1η Μάη 12.10 με πληροφόρησαν ότι πρέπει να κατέβω από τη σκηνή, γιατί έχει γίνει καταγγελία. Το θεώρησα τόσο μεγάλη χαζομάρα και πραγματικά ένιωσα ντροπή σαν Έλληνας. Αν θέλουμε να λέμε ότι ο τουρισμός έχει απομείνει σε αυτή τη χώρα, χρειάζεται να κάνουμε τέτοιες βλακείες; Οι αστυνομικοί θα μπορούσαν να τηρήσουν τον νόμο κατά γράμμα σε άλλες περιπτώσεις που γίνονται αίσχη. Ήταν αδικαιολόγητο αυτό που έγινε χθες, αλλά και πάρα πολύ άσχημο».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: