Ο Αντώνης Ρέμος μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό mou” και σχολίασε τα όσα έχουν ακουστεί γύρω από το όνομά του περί φοροδιαφυγής, σχετικά με την περσινή υπόθεση στην οποία ενεπλάκη το όνομα του σε συναυλία που έδωσε στη Μυκόνο.

«Αυτό που έγινε πέρυσι δυστυχώς έγινε γιατί, αναφέρθηκα εγώ σε μια φάση όπου κάποιοι ξόδευαν τα χρήματα τους την ώρα που τραγουδούσα εγώ με τον τρόπο που ήθελαν αυτοί, γιατί αυτό κάνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου που συχνάζουν. Ας μην είμαστε η ψωροκώσταινα μια ζωή, υπάρχουν και μέρη στην Ελλάδα που πρέπει να είναι διεθνή και θεωρώ πως η Μύκονος είναι ο πιο διεθνής προορισμός στην Ελλάδα», εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής.

Ο Αντώνης Ρέμος δήλωσε στην συνέχεια: «Είχα την μεγάλη χαρά να βρεθώ στο σπίτι του Michael Jordan, με ρώτησε από πού είσαι και του λέω Ελλάδα και μου απαντά Μύκονος, για να καταλάβουμε πόσο μεγάλο Brandname είναι αυτό που λέμε Μύκονος. Όλος ο κόσμος το φτιάχνει πολύ ωραίο όλο αυτό και εμείς που είμαστε σε αυτήν την χώρα το υποβαθμίζουμε συνεχώς».

Αμέσως μετά ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίασε τα όσα είπε ο τραγουδιστής χωρίς να διαστάσει να δείξει τον εκνευρισμό του: «Ο Ρέμος ανήκει στο prive club των πιο συκοφαντημένων Ελλήνων, είναι κάποιοι άνθρωποι που ότι και να κάνουν –Τώρα λέει του πετάνε δολάρια- Ρε βλαχαδερό που το λες πήγαινε στην Αστόρια που τραγουδάνε ο Γιάννης Φούφουτος με την τρελή αδερφή του και όλοι πετάνε δολάρια, έτσι λειτουργούν δεν έγινε κανένας δισεκατομμυριούχος βρε τσομπάνη να το κάνει μόνο για τον Ρέμο».

Δείτε το βίντεο: