Ακόμη μια εξόρμηση στην παραλία πραγματοποίησαν ο 31χρονος αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και η 30χρονη σύζυγός του Σταρ Ελλάς 2006 μαζί με τα παιδιά τους. Το πρωί του Σαββάτου 17 Μαΐου, με σύμμαχο την ηλιόλουστη μέρα, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου συνόδευσαν τους δύο μεγαλύτερες γιους τους, τον 4χρονο Βασίλη και τον 2χρονο Θανάση στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

“Από τότε που βελτιώθηκε ο καιρός η Ολυμπία και ο Βασίλης πηγαίνουν συχνά με τους τρεις γιους τους στην παραλία. Όμως, αυτή τη φορά δεν είχαν μαζί τους τον 11 μηνών Δημήτρη, όπως έχουν αποφασίσει να τον βαφτίσουν” επισημαίνει πηγή στο περιοδικό ΟΚ!.

Η 30χρονη μητέρα τριών παιδιών εντυπωσίασε με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Τον Ιούνιο συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη γέννηση του τρίτου τους γιου και η Ολυμπία Χοψονίδου έχει ήδη απαλλαχθεί από τα 20 επιπλέον κιλά που είχε προσθέσει κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. “Τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα πηγαίνει στο γυμναστήριο. Είναι ενθουσιασμένη με τις ασκήσεις yoga. Επίσης δεν παραλείπει καθημερινά τα συχνά μικρά γεύματα” τονίζει στο ΟΚ! φίλη της.

Δείτε φωτογραφίες

olumpia1

olumpia2

olumpia3

olumpia4