Ο Γιώργος Τσαλίκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον νέο παρουσιαστή του πρωινού του Mega, Μάρκο Σεφερλή. 

Ο Σεφερλής αγωνίστηκε και έφαγε πολύ φτύσιμο. Τον σνόμπαραν και τον έλεγαν βήτα. Ο Μάρκος απέδειξε ότι διαχρονικά είναι ο καλύτερος νέος κωμικός της γενιάς του, γεμίζει το Δελφινάριο χιλιάδες κόσμου κάθε βράδυ, είναι εντυπωσιακό τον ζηλεύουν οι τραγουδιστές, κανένας τραγουδιστής το 2014, δεν βάζει τον κόσμο μέσα όσο ο Σεφερλής. Και τώρα που θα κάνει το πρωινό του Mega όλοι θα τον γλύφουν» είπε χαρακτηριστικά. Ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε επίσης πως σπάνια δίνει συνεντεύξεις γιατί δεν θέλει να λέει μ@λ@κ@@ς.

Μάλιστα δήλωσε πως το “The Voice” του άρεσε αλλά γενικά είδε πως τα παιδιά που πάνε στα shows δεν έκαναν καριέρα. «Μόνο ο Κιντάτος που τραγουδάει μαζί με τον Αργυρό» είπε. «Τραγουδάει ο άνθρωπος. Επιτυχία έκανε; Όταν κάνει επιτυχία σφύρα μου. Δηλαδή είναι 100 άτομα στα ριάλιτι και κάνουν επιτυχία πέντε!» τόνισε ο Τσαλίκης και πρόσθεσε: «Αν ο γιος μου μου πει να πάει σε ριάλιτι – το Voice το βλέπω, το στηρίζω, μη δω κανένα τίτλο “κράζει” τα ριάλιτι- θα του πω πήγαινε αλλά έχε και ένα πτυχιάκι».