Τι κι αν ο ξένος Τύπος κάνει λόγο για χωρισμό της Μπιγιόνσε με τον Τζέι Ζ; Το διάσημο ζευγάρι μετά τη χθεσινή εμφάνισή του στα βραβεία MTV τους διέψευσε όλους!  Ο 44χρονος ράπερ και η 33χρονη τραγουδίστρια βρέθηκαν οικογενειακώς στο «Forum» στο Λος Άντζελες, συνοδευόμενοι από την 2,5 ετών κορούλα τους, Μπλου Άιβι Κάρτερ.

Η Μπιγιόνσε η οποία πήρε το βραβείο για τον πιο πρωτοποριακό καλλιτέχνη, έκανε μια 15λεπτη εμφάνιση στη σκηνή των MTV, ερμηνεύοντας ένα ποτ-πουρί τραγουδιών από το τελευταίο της άλμπουμ, με την σκηνική της παρουσία να κόβει την ανάσα! Φορώντας ένα κορμάκι Tom Ford κεντημένο με χρωματιστές πέτρες, η ντίβα της ποπ τους μάγεψε όλους. Από πίσω της, έπαιζαν και διάφορα βίντεο, πολλά εκ των οποίων προέρχονταν από την προσωπική οικογενειακή της ζωή, με πλάνα της 2,5 ετών κορούλα της, της οποίας ακουγόταν παράλληλα και η φωνή!

Την ώρα που η Μπιγιόνσε τραγουδούσε την παρακολουθούσαν από κάτω ο σύζυγος και η κόρη της, η οποία κουνιόταν και τραγουδούσε υπό τους ήχους της μαμάς της! Το πιο συγκινητικό σημείο της βραδιάς όμως, ήταν όταν ανέβηκαν στη σκηνή ο Τζέι Ζ με την 2,5 ετών κόρη τους, για να της απονείμουν το τιμητικό βραβείο «Vanguard», με την Μπιγιόνσε να κλαίει από συγκίνηση και την Μπλου Άιβι να της λέει «Μπράβο μαμά»!

10beyo

beyon

bey3

bey2

beyo6

beyo5

beyo

bey1

Η εμφάνιση της Μπιγιόνσε στη σκηνή

Τα δάκρυα της Μπιγιόνσε