Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” για τις πλαστικές, το αν ασχολείται με την εμφάνισή της, αλλά και την οικονομική κρίση και την τηλεόραση.

«Ποτέ δεν φτιαχνόμουν, είμαι πολύ τεμπέλα σε αυτά. Όταν, μάλιστα, στη δουλειά σου είσαι υποχρεωμένος να βάφεσαι, όταν είναι κομμάτι της εργασίας σου, δεν μπορείς να το κάνεις μετά για να βγεις βόλτα. Είναι συνδεδεμένο με τη δουλειά μου» δήλωσε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει η εικόνα μου. Το θεωρώ φυσικό να μεγαλώνω. Δεν θα έβαζα νυστέρι ποτέ στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι η εικόνα πρέπει να συνάδει με το μέσα, τη ψυχολογία μας. Όταν το μέσα μεγαλώνει και η εικόνα δεν ακολουθεί, μπορεί να τρελαθεί κανείς».

Τέλος, η ίδια για τη σχέση της με τηλεόραση είπε: «Ακριβώς επειδή έχω μεγαλώσει, αυτό το ωράριο, από τις 7 το πρωί μέχρι τη 1 το βράδυ, δεν μπορώ να το αντέξω. Έτσι κι αλλιώς και τότε που το άντεχα, ήταν υπέρβαση. Δεν είναι μια απλή δουλειά που πας, γράφεις κάτι και φεύγεις. Είναι μια δουλειά που τα δίνεις όλα. Αν υπήρχε κάτι στην τηλεόραση εξαιρετικά ενδιαφέρον, μπορεί να μην έκανα θέατρο για μία χρονιά. Και τα δύο μαζί δεν θα το έκανα».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα: