Μπορεί ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την Μυριέλλα Κουρεντή να κέρδισαν στο δεύτερο κύκλο του “Just the 2 of us”, ωστόσο ο τραγουδιστής έφυγε με ένα παράπονο. Ο ίδιος αποκάλυψε μιλώντας στο “Μελέτησέ το” πως υπήρχαν κάποιοι συμπαίκτες του, που δεν του έδωσαν συγχαρητήρια μετά το τέλος του show.

Πολύ λίγοι μου είπαν συγχαρητήρια. Μου είπε ο Γιώργος Παράσχος, ο Μάρκος Σεφερλής, η Στέλλα Καλλή, η Έλενα των Otherview, η Αντιγόνη Ψυχράμη, ο Γιώργος Γιαννιάς, ο Χάρης Βαρθακούρης, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται. Νομίζω αυτοί. Μπορεί να ξεχνάω έναν δύο. Είμαι λίγο ευαίσθητος εγώ και ψιλοπειράζομαι αλλά δεν θα έπρεπε. Η Ελισάβετ Σπανού είπε συγχαρητήρια στην Μυριέλλα στο καμαρίνι αλλά ξέρω ότι ούτε στη Μυριέλλα είπαν πολλοί” ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: “Υπήρχε πάρα πολύ ζέστη και τελικά τους δικαιολογώ!  Στάζαμε και ήμασταν όλοι από πάρα πολύ νωρίς, κάναμε πρόβες, και ήταν όλα τα παιδιά κουρασμένα”.

Την ίδια ώρα, ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι κανένας από τους παίκτες δεν ψήφισε, ενώ για τη νίκη τους η παραγωγή του σόου δεν τους έδωσε ούτε ένα αναμνηστικό!

Δείτε το βίντεο: