Για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του φίλου και συναδέλφου του, Σάκη Μπουλά. Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για την μουσική παράσταση στην Ακτή Πειραιώς.

Ο ηθοποιός μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Σάκη Μπουλά, τον οποίο θεωρεί αδερφό του: «Είχαμε και τον Σάκη, έφυγε από το πρόγραμμα να πω τι γίνεται… Ο Σάκης τώρα παλεύει με το σθένος του… Στη διάρκεια των προβών είδαμε ότι η ενέργεια που κατέθετε δεν του έκανε καλό και τον έριχνε, οπότε είπαμε να σταματήσει. Τώρα ισορροπεί πολύ δύσκολα με την ζωή… πάρα πολύ δύσκολα, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής απέναντι στους ανθρώπους. Το ότι κρύβουμε κάποια πράγματα δεν το καταλαβαίνω ποτέ… σέβομαι όμως τον αδερφό του, Νίκο, την κοπέλα του. Είναι σε μια φάση που το παλεύει, δεν τον έχω δει πιο γλυκό. Είναι πιο γλυκός από ποτέ. Γνωρίζει την κατάστασή του… Παίρνεις δύναμη από την αδυναμία του άλλου» .

Φανερά στεναχωρημένος ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν θέλει να πηγαίνει συχνά σπίτι του να τον βλέπει γιατί δεν θέλει να φαίνεται εκείνος ισχυρός απέναντί του. «Εκείνος θέλει τους δικούς του ανθρώπους δίπλα του».

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον Σάκη Μπουλά