“Φωτιά” έχουν πάρει τα ξένα δημοσιεύματα για επικείμενο χωρισμό της Τζούλια Ρόμπερτς με τον Ντάνι Μόντερ, έπειτα από 12 χρόνια έγγαμου βίου και τρία παιδιά!

Σύμφωνα λοιπόν, με τα δημοσιεύματα το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς στη ζωής του και ο λόγος; Η….αρρωστημένη ζήλεια της σταρ, που πιστεύει πως ο σύζυγός της την απατά, και για τον λόγο αυτό του κάνει διαρκώς σκηνές και ψάχνει το κινητό και το e-mail του.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε πως η διαδικασία έχει ήδη ξεκινήσει και το διαζύγιο θα κοστίσει περίπου 162 εκατομμύρια ευρώ! H Τζούλια Ρόμπερτς και ο Ντάνι μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τα περί διαζυγίου.

Ο γάμος τους έγινε το 2002 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον 6χρονο Χένρι και τα 5χρονα δίδυμα Χέιζελ και Φινέα. Πάντως, η 46χρονη ηθοποιός έχει παρελθόν στους χωρισμούς: Το 1993 χώρισε μετά από 2 χρόνια γάμου με τον κιθαρίστα Λάιλ Λόβετ, ενώ το 1991 άφησε τον Κίφερ Σάδερλαντ μία ημέρα πριν παντρευτούν, για να το σκάσει με τον φίλο και συνάδελφό του, Τζέισον Πάτρικ!