Ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο μεγάλος νικητής του «Y.F.S.F» μίλησε για την καριέρα του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκειά της, την κριτική που δέχτηκε και τις κακές συμπεριφορές συναδέρφων του.

Ένιωσες κάποιες φορές ότι αδικείσαι από την βαθμολογία; “Μερικές φορές τα σχόλια της κριτικής επιτροπής ήταν υπερβολικά και λίγο άκομψα. Καταλαβαίνω όμως ότι γίνονται στα πλαίσια της τηλεθέασης. Υπήρξαν στιγμές που όλοι οι διαγωνιζόμενοι νιώσαμε να αδικούμαστε στη βαθμολογία μας, αλλά σε γενικές γραμμές η κριτική επιτροπή έκανε καλό έργο” τόνισε στο περιοδικό LIKE.

Έχεις κάποια πικρία από συναδέρφους σου; “Καμία πικρία δεν κρατώ. Ούτε από το τραγούδι ούτε από το «χώρο» ή τους συναδέρφους μου. Βρίσκομαι στη μουσική από τις αρχές του ’90, σχεδόν 24 χρόνια. Να φανταστείς, πρώτα ξεκίνησα εγώ και μετά από ένα χρόνο βγήκε και ο Σάκης Ρουβάς. Όλα αυτά τα χρόνια αντιμετωπισα κακές συμπεριφορές , αρρωστημένη ζήλια και φυσικά τον ανταγωνισμό των συναδέρφων, οι οποίοι δεν με αντιμετώπιζαν πάντα με αξιοπρέπεια. Αλλά αυτά είναι μενονωμένα περιστατικά και δεν αξίζει να τους δίνεις παραπάνω σημασία”.

Υπάρχει κάποιο είδος μουσικής που δεν αντέχεις να ακούς; “Τα έντεχνα… Αυτά τα δήθεν κουλτουριάρικα που τα τραγουδούν δήθεν καλλιτέχνες, δεν τα μπορώ καθόλου. Το παίζουν καλότεχνοι και ψευτο-κουλτουριάδηδες. Ο κόσμος μπορεί να μην τους καταλαβαίνει, εγώ τους ξεχωρίζω από μακριά. Βέβαια, να πούμε ότι σε όλα τα είδη μουσικής υπάρχει το καλό και το κακό τραγούδι”.