Ο Γιάννη Σαββιδάκης πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1993 στην κωμική σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» με τον Γιάννη Μπέζο και μέσα από το σίριαλ οι δυο άντρες έγιναν καλοί φίλοι.

Δεκαεπτά χρόνια μετά, όμως, όταν ο Γιάννης Σαββιδάκης δέχτηκε πρόταση από τον «μέντορα» του να παίξει στην «Κλινική Περίπτωση» και αρνήθηκε να υποδυθεί τον μπάρμαν. «Δεν μου ταίριαζε αυτός ο ρόλος, να κάνω έναν βραχνό πρώην ροκ σταρ ο οποίος πίνει όλη μέρα. Άσε που είχα κλείσει να κάνω συναυλίες και δεν είχα το χρόνο. Νομίζω ότι ο Νούσιας ήταν καταπληκτικός στο ρόλο. Τον  έκανε καλύτερα από ό,τι θα τον έκανα εγώ» τόνισε στο You.

Όσο για το αν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση στην εποχή μας, είπε: «Όλοι δυσκολευόμαστε. Τα αδέλφια μας, τα ξαδέλφια μας… Όπως όλοι οι Έλληνες έτσι κι εγώ προσπαθώ να αντέξω: και να παίξω μια τακτική άμυνας ώστε να περάσω τη στενωπό. Σαν άνθρωπος είμαι κανονικός δεν μπορεί να με πεις και τσιγκούνη. Έχω κάνει τα κουμάντο μου. Χωρίς να σημαίνει ότι τρέχουν να λεφτά από τα μπατζάκια μου».