Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στο «Πρωινό», το μεσημέρι της Τετάρτης, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει για το Mega, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τον δεύτερο κύκλο του “Just The 2 Of Us” και τη Ζέτας Μακρυπούλια στον ρόλο της οικοδέσποινας του show.

Σχετικά με την επιστροφή του στην τηλεόραση ο ηθοποιός και σεναριογράφος αποκάλυψε: “Θέλω να επιστρέψω στην τηλεόραση, έτσι όπως εγώ το έχω στο μυαλό μου πως θέλω να γίνει. Είναι πολύ συγκεκριμένος ο τρόπος: γράφω κάτι στο οποίο θα παίξω κιόλας και θα έχω έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο στην τηλεόραση. Το έχω αποφασίσει αυτό το πράγμα από πέρσι”, ενώ για τη νέα του σειρά είπε: “Είναι κωμωδία. Θέλω να πιστεύω ότι θα γελάσετε, θα συγκινηθείτε, θα ευχαριστηθείτε. Όλα αυτά. Είναι λίγο συνέχεια των προηγούμενων, Σαββατογεννημένες, Παρά Πέντε και αυτό έχουν μια συνέχεια“.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επίσης δεν αρνήθηκε να σχολιάσει και τον δεύτερο κύκλο του Just The 2 Of Us λέγοντας: “Είδα την πρώτη εκπομπή και κομμάτια από τη δεύτερη. Τεχνικά νομίζω ότι ήταν καλύτερη η πρώτη παραγωγή, ας μη λέμε ψέματα. Ήταν, όμως, και άλλες οι συνθήκες. Ήταν διαφορετικές οι δυνατότητες που είχαν κανάλια, ίσως υπήρχε και περισσότερος χρόνος προετοιμασίες. Ότι βγήκε κάπως βιαστικά και είχαν κάποια προβλήματα, το είδαμε όλοι. Αλλά δούλεψαν και διορθώθηκαν πολλά από αυτά”, ενώ θυμήθηκε και την περίοδο που το παρουσίαζει ο ίδιος λέγοντας: “Νομίζω ότι ούτε εγώ κούμπωσα σαν παρουσιαστής στο Just. Εγώ τότε πολέμησα και πίσω από τις κάμερες, που εσείς δεν το είδατε, ώστε να μην έχουμε καβγάδες. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοια πράγματα σε ένα παιχνίδι. Θυμάμαι ότι περάσαμε πολύ ωραία και το κλίμα ήταν πάρα πολύ ζεστό και χαρούμενο στα εννέα live. Τα τρία που υπήρχε μια παρεξήγηση, όποιος και αν έφταιγε, δεν περάσαμε καλά. Ανθρώπινο είναι… Στα τρία υπήρχε μια παγωμάρα, τύπου να μη σπάσουν τα αβγά”.

Τέλος, για τη Ζέτα Μακρυπούλια ως παρουσιάστρια στο “Just The 2 Of Us” είπε: “Κατ’ αρχήν η Ζέτα φέτος έδειξε ότι δεν της είναι απαραίτητο το auto-cue. Εγώ το ήξερα, βέβαια, αλλά έδειξε ότι είναι άνετη, δεν κομπιάζει και ο λόγος της είναι ωραιότατος. Νομίζω ότι της ταιριάζει το αριστοκρατικό και επιβλητικό στιλ του Dancing περισσότερο. Είναι και η μοναδική που μπορεί να το υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο στην τηλεόραση. Είναι και αυτή που το δημιούργησε. Το έφτιαξε, πραγματικά είναι δικό της. Το άλλο δεν είναι κάτι σπάνιο”.