Ο γοητευτικός ηθοποιός, Γιώργος Καραμίχος, στην τελευταία του συνέντευξη στο ΟΚ, μίλησε τόσο για το γάμο και πως τον σκέφτεται, όσο και για την ερωτική του ζωή.

 Μιλώντας για το γάμο ο ηθοποιός αποκαλύπτει: « Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα νταβαντούρια. Ούτε φαντάστηκα ποτέ τον εαυτό μου να ντύνομαι γαμπρός και να φοράω το γοβάκι στην αγαπημένη μου, που θα είχε ντυθεί Σταχτοπούτα. Εγώ τον γάμο μου τον φαντάζομαι αλλιώς. Αν παντρευόμουν ποτέ θα ήθελα να γίνει στο Μάτσου Πίτσου, στο Περού ή στη Νίσυρο».

 Σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν υπήρξαν περίοδοι στη ζωή του που λειτουργούσε με το ένστικτο και το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να αυξάνεται ο αριθμός των ερωτικών του συντρόφων δήλωσε με απόλυτη ειλικρίνεια: «Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το σεξ είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: «Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;» Από τα 17 μου μέχρι τα 19 ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το σεξ είναι μια νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό σεξ προκύπτει. Δεν το προκαλείς».

Τέλος, αυτή την περίοδο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μεξικάνα σύντροφός του περιμένει το πρώτο τους παιδί, που θα είναι το δεύτερο για τον ηθοποιό.