Την πρώτη τους σύσκεψη με τα στελέχη του ΑΝΤ1 για τις λεπτομέρειες γύρω από τον σχεδιασμό της καινούριας τους πρωινής εκπομπής, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου η 33χρονη παρουσιάστρια και ο 34χρονος παρουσιαστής σύζυγός της.

Η Φαίη και ο Γιώργος έφτασαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού στα “ΚΑΠΑ Studios” στα Σπάτα, με ξεχωριστά αυτοκίνητα, καθώς ο Γιώργος μετά το τέλος της επίσκεψης, έπρεπε να πάει στον Real fm για την πρώτη εκπομπή της σεζόν με την Ελεάννα Τρυφίδου.

Σε αυτήν τη συνάντηση πήραν μέρος, εκτός από τους δύο παρουσιαστές, η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Το επιτυχημένο δίδυμο ξεναγήθηκε στα στούντιο και γνώρισε τους νέους συνεργάτες του σε διάφορα πόστα, ενώ έπεσαν στο τραπέζι και κάποιες πρώτες ιδέες.  Όλα δείχνουν πως ο τίτλος της εκπομπής θα είναι “Πρωινό ΑΝΤ1”, ενώ η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τα τέλη Σεπτεμβρίου ή αρχές Οκτωβρίου.

Όσο για τους συνεργάτες, πέρα από τους: Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, Σάσα Σταμάτη, Λίτσα Πατέρα και Ελεάννα Τρυφίδου, μαζί τους θα είναι και ο Σπύρος Σούλης, η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε την πρώτη επίσκεψη του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στα στούντιο του ΑΝΤ1, από τον φωτογραφικό φακό των περιοδικών “YOU”, “OK”, “HELLO”

[doptg id=”512″]