Ο Γιώργος Μανίκας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο “Down Town Κύπρου” και μίλησε για το φλερτ, την απιστία, το modeling και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Παρόλο που έχεις γίνει πατέρας, οι γυναίκες συνεχίζουν να σε φλερτάρουν, Γιώργο;

Τώρα πιο πολύ! Πολύ περισσότερο από πριν… Κι αν θέλει μiα να πάω μαζί της, πάω. Παίρνω πρώτα τη γυναίκα μου τηλέφωνο, την ρωτάω, παίρνω την άδεια και προχωράω.

Στην απιστία είσαι open-minded;

Ναι, εννοείται! Μία φορά την εβδομάδα, με τη γυναίκα μου, έχουμε αποφασίσει ότι αν κάποιος από τους δύο θέλει να κάνει κάτι για να αλλάξει την καθημερινότητά του, έχει την ευκαιρία να το κάνει. Πλάκα κάνω! (γελάει). Κοίτα μην το βάλεις τίτλο! Δεν ξέρω τι γίνεται όταν είσαι πολλά χρόνια με τον άλλον… Ξέρω, όμως, πως από κάποια στιγμή βαριέσαι αυτό που έχεις – έτσι γίνεται συνήθως. Τι να σου πω; Είναι νωρίς ακόμα για μένα… Η Έλλη είναι η λατρεία μου!

Θέλεις να κάνεις κι άλλο παιδί;

Ναι, σίγουρα. Αλλά πρέπει να βρούμε λίγο τις ισορροπίες μας, για να έρθει και το δεύτερο μωρό. Η Έλλη είναι στο σπίτι όλη μέρα, μεγαλώνει τον μπέμπη μας, εγώ τρέχω με τη δουλειά, δεν ξέρω ακόμη. Πιο μετά, όμως, σίγουρα θα κάνουμε.

Πόσο έχει αλλάξει η εικόνα που είχες για το modeling, από τα 19 σου που ξεκίνησες στο χώρο, μέχρι σήμερα;

Ποτέ δεν είχα καλή εικόνα για το modeling. Ούτε στα 19 μου, ούτε σήμερα. Στην Ελλάδα το κάνεις σαν χόμπι. Το κάνεις για να σου δώσει ώθηση ώστε να κάνεις αργότερα κάτι άλλο. Μη σκεφτείς ότι ζεις στην Ελλάδα από το modeling. Είναι αστείο.