O Γιώργος Παράσχος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, όμως, με το που αποχώρησε από την εκπομπή οι καλές τους σχέσεις έληξαν, χωρίς ωστόσ να έχει συμβεί κάτι μεταξύ τους.

«Δεν μιλάμε ακόμη, γιατί δεν έτυχε» είπε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο “ΕΓΩ” και πρόσθεσε πως: «Θα ήταν μεγάλη μου τιμή να ερχόταν στο γάμο μου, αλλά ξέρω ότι δεν προλάβαινε».

Ο Γιώργος Παράσχος άλλωστε τονίζει πως στην παρουσιάστρια χρωστάει πολλά: «Την ευχαριστώ γι΄αυτό. Μου έδωσε πολύ μεγάλη ευκαιρία. Έμαθα πολλά δίπλα της, αλλά θα μπορούσα να δώσω και πιο πολλά πράγματα ακόμη».

Στη συνέχεια, εξηγεί και το λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή: «Έχω μάθει να εκθέτω τον εαυτό μου μέσα από κάποιο ρόλο. Όταν βγω πάνω στη σκηνή, ακόμα και να βρίσω ξέρω ότι δεν θα παρεξηγηθώ, γιατί αυτό είναι στο πλαίσιο του ρόλου. Όταν όμως είσαι στο πάνελ μιας εκπομπής, ο,τι πεις δεν το χρεώνεται κανένας ρόλος, αλλά εσύ ο ίδιος. Επιπλέον δεν είμαι και ο άνθρωπος που κρίνει ή σχολιάζει πρόσωπα. Δεν μου αρέσει. Άλλωστε το όνειρό μου δεν είναι να γίνω πανελίστας. Ηθοποιός θέλω να γίνω. Έχει μια διαφορά», τονίζει ο Γιώργος Παράσχος.