Ο Γιώργος Τζαβέλλας σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People λίγες μέρες μετά την επιστροφή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στην Ελλάδα από τη Βραζιλία, σχολίασε τα “κουτσομπολιά” που γράφτηκαν.

Αρχικά είχε ακουστεί πως υπήρχαν καβγάδες του ιδίου με τον Γιάννη Μανιάτη κατά τη διάρκεια προπόνησης. Τι απάντησε; «Σε μια οικογένεια πάντα υπάρχουν προβλήματα, έτσι συμβαίνει και σε μια ομάδα. Αυτά όμως είναι εσωτερικά και πρέπει να τα ξεπερνάμε. Στην Εθνική, πάντως, τα κρούσματα είναι πολύ λίγα. Εγώ θέλω να σταθώ σε αυτόν που ήθελε να βγει αυτό το περιστατικό με τον Γιάννη προς τα έξω για να κάνει κακό στην Εθνική και να του πω ότι τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά σε όλες τις ομάδες. Αυτός που το έδωσε στη δημοσιότητα μόνο κακό ήθελε να κάνει στην Εθνική. Λυπάμαι, αλλά δεν τα κατάφερε. Αν με ρωτάς αν είμαι επιρρεπής στους τσακωμούς, όχι, δεν τσακώνομαι. Προσπαθούν να μου δώσουν τον τίτλο του κακού παιδιού, ενώ τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για όσους γνωρίζουν. Στο γήπεδο κάποιες φορές είμαι πιο παρορμητικός απ’ ό,τι θα έπρεπε, αλλά λέω πάντα την αλήθεια, με όποιο κόστος. Και αυτό είναι δύσκολο, γιατί δημιουργείς εχθρούς και αντιπάλους».

Άλλο ένα «κουτσομπολιό» που ακούστηκε πολύ και αφορούσε στην Εθνική Ομάδα είναι το γεγονός ότι ο απερχόμενος ομοσπονδιακός προπονητής, Fernando Santos, δεν ήρθε στην Αθήνα με τους παίκτες επιστρέφοντας από τη Βραζιλία. «Αυτά είναι βλακείες. Μετά από κάθε ταξίδι, ο καθένας πάει σπίτι του. Και ο Jose Holebas με τον Κώστα Μήτρογλου έμειναν στη Γερμανία για να είναι με τους δικούς τους. Αυτό όμως δεν το έγραψε κανένας, γιατί δεν πουλάει ως θέμα! Είχε τελειώσει η αποστολή και ο άνθρωπος έφυγε από εκεί για να πάει στην Πορτογαλία, που είναι το σπίτι του. Δημιουργήθηκε θέμα από το πουθενά. Ο Santos είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για την Εθνική, έκανε καλή δουλειά και γι’ αυτό πήγαμε τόσο μπροστά» ξεκαθάρισε.