Είναι τελικά το “The Voice” διαφορετικό από τα άλλα talent shows; Έχει να κάνει μόνο με τη φωνή ή όχι; Η Γιώτα Νέγκα, σχολιάζει το νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 και παρά το γεγονός ότι δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, λέει τη δική της άποψη περί του θέματος.

«Έχει πάρα πολύ ωραίες φωνές. Έχω ενθουσιαστεί μ’ αρκετές απ’ αυτές. Έχει εξαιρετικό υλικό το the voice. Προσπαθώντας να μπω στην θέση αυτών των παιδιών, αν ήμουν είκοσι χρονών νομίζω πως θα πήγαινα και εγώ σ’ ένα talent show. Από την στιγμή που ζω σε μια εποχή που ο μόνος τρόπος που μπορεί να επικοινωνήσει αυτό που κάνω, είναι αυτός ο τρόπος μπορεί και να το έκανα.», δήλωσε στο tralala.

Η ερμηνεύτρια συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχω κάτι να προσάψω στα παιδιά που το επιλέγουν. Αυτό που έχω μόνο να προσάψω είναι ο τρόπος που χειρίζεται η κάθε παραγωγή τα παιδιά. Έχουμε δει και talent shows που βασιζόταν στην προσωπική ζωή του καθενός. Ένα σόου που αφορά αποκλειστικά την φωνή και το ταλέντο δεν έχω κανένα λόγο να είμαι αντίθετη. Όμως πολύ σημαντικό είναι να ξέρεις γιατί θέλεις να τραγουδήσεις και πήγες εκεί, έστω και αν έχεις καλή φωνή. Για να σε θαυμάσουν και να κάνεις μια γρήγορη καριέρα; Η ζωή έχει τους νόμους της και θέλει όλο αυτό να το ντύσει με αγάπη για να σου δοθεί και να σου παραδοθεί».