Το κείμενο με τίτλο «Δεν έχω υπομονή» το οποίο φερόταν να ανήκει στην Μέριλ Στριπ και τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρο του διαδικτύου, όπως αποδείχθηκε ήταν μια “γκάφα” – παρεξήγηση του πολύ γνωστού αμερικάνικου περιοδικού «Obvious Magazine».

strp2

Ο πραγματικός συγγραφέας του κειμένου είναι ο Πορτογάλος συγγραφέας Χοσέ Μικάρντ Τεχέιρα, ο οποίος είδε τις 199 λέξεις του να κάνουν το γύρο του διαδικτύου, με τον  Τεχέιρα να ζητά μέσω Facebook και social media να αποκατασταθεί η αλήθεια.

«Και η παραπληροφόρηση συνεχίζεται… Το κείμενο μου έχει δημοσιευτεί ήδη σε αμερικανικά περιοδικά, σαν να ανήκει στην ηθοποιό. Σας ζητώ να με βοηθήσετε να αποκαταστήσω την αλήθεια!» έγραψε ο Πορτογάλος συγγραφέας.

Έτσι το «Obvious Magazine», φρόντισε να διορθώσει το λάθος και το έκανε λέγοντας: «Μας παραπληροφόρησαν ότι το κείμενο ανήκει στην Μέριλ Στρίπ. Όμως ο πραγματικός του συγγραφέας είναι ο Πορτογάλος, Χοσέ Μικάρντ Τεχέιρα! Αυτό δεν ήταν ένδειξη ασέβειας στο πρόσωπο του κορυφαίου συγγραφέα. Υποσχόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια».

strip1