Μια όμορφη ιστορία ξετυλίγεται καθημερινά στην καρδιά της πόλης. Γεμάτη πάθος, αισθητική, τεχνική και προσήλωση στη φροντίδα της γυναίκας.

Στο ισόγειο του ξενοδοχείου Divani Caravel Hotel βρίσκεται το hair salon που χρειάζεστε.

divaniexf

Ένας πολυτελής χώρος που αλλάζει την καθημερινότητά σας και προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε: την καλύτερη περιποίηση χωρίς να σας κοστίζει μια περιουσία, την καλύτερη «τονωτική ένεση» στο στιλ σας, την ασφάλεια της σωστής επιλογής, αλλά και την υγεία των μαλλιών σας.

 

divani2

Καθημερινά, δεκάδες γυναίκες περνάνε την πόρτα του hair salon  του Divani caravel Hotel και αφήνονται στα χέρια των ειδικών για όλες τις θεραπείες με εξειδικευμένα και πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνικές εργασίες βασισμένες στις υψηλότερες προδιαγραφές και την πολύχρονη εμπειρία.

Έχουμε βάλει ένα στοίχημα και θα το κερδίσουμε: Όλες οι γυναίκες πρέπει να είναι και να νιώθουν όμορφες.

Και θα το κάνουμε, γιατί περνάει… από τα χέρια μας.

Απολαύστε την επίσκεψή σας στο hair salon του Divani Caravel Hotel, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών hair expert, μεταμορφωθείτε και νιώστε μοναδική. Σας αξίζει!

divani

Η «ομορφότερη» προσφορά για τις αναγνώστριες του Govastileto.gr. ΜΗΝ ΤΗ ΧΑΣΕΤΕ!

Το Divani Caravel Hair Salon κάνει μια εξαιρετική προσφορά μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2013, για όλες τις γυναίκες που θα επιλέξουν να μας εμπιστευθούν και να ανανεωθούν.

Κάντε μια ολοκληρωμένη περιποίηση που περιλαμβάνει: Βαφή ρίζας, κούρεμα, λούσιμο, χτένισμα ΜΟΝΟ με 30 ευρώ!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε τα ραντεβού σας, απευθυνθείτε στο:

Divani Caravel Hair Salon

Β.Αλεξάνδρου 2, 161 21 Καισαριανή

Τηλέφωνο: 210 7241602